Proslavljena glumica Nikol Kidman danas je napunila 55 godina.  Njeno puno ime je Nikol Mari Kidman. Rođena je 20. juna 1967. godine u Honolulu, Havaji.

Otac joj je bio biohemičar i klinički psiholog, kao i pisac, a majka je bila lektor i uređivač knjiga svom mužu. Odrasla je u Sidneju, a glumačku karijeru je započela još u tinejdžerskim danima.

Udavala se dva puta - prvi put za glumca Toma Kruza od kojeg se razvela i za muzičara Kit Urbana sa kojim je i dalje u braku. Iz braka sa Tomom Kruzom ima dvoje usvojene dece, dok sa Kitom Urbanom ima dve biološke ćerke.

nikol kidman danas
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Od stresa izgubila dete

Nikol Kidman i Tom Kruz nekada su bili jedan od IT parova Holivuda. Imali su sve - lepotu, popularnost, novac i ludo su se voleli, ali se ljubav ipak završila nakon 11 godina, i to prilično gadno.

Zapravo, kako je i Nikol kasnije priznala, bila je ludo zaljubljena u Kruza. Toliko da je bila spremna na sve. Iako su usvojili dvoje dece, na sve moguće načine pokušavala je da ostane u drugom stanju. Prvi put je to bilo kada je imala samo 22, a potom 2001. kada je zapravo konačno ostala trudna.Međutim, Toma to nije zanimalo, a ona je od stresa izgubila bebu.

nikol kidman bila je u braku sa tomom kruzom
Shutterstock 

Pokušala da spreči razvod sa Kruzom

Ono što posredi je to da je glumac tražio razvod bez obzira na sve. Nikol su vesti zatekle nespremu i pokušavala je na sve moguće načine da spreči rastanak, ali je Tom bio neumoljiv. Tada je već debelo zagazio u sajentologiju u koju je uvukao i njihovu usvojenu decu - Izabelu i Konora. Stvari su se otrgle kontroli nakon razvoda jer je Tom godinama pre, a pogotovo nakon rastanka od Nikol, trovao decu protiv majke. Zbog toga su i odlučili da ostanu pri sajentološkoj crkvi, umesto da žive sa Kidmanovom.

Zbog svega, glumica je godinama bila u veoma lošem odnosu ponajviše sa ćerkom Izabelom, koja sa njom nije govorila 20 godina, iako se u par meseci situacija promenila. Ona je čak konačno i vratila majčino prezime Kidman na svoj Instagram profil, a često lajkuju fotografije jedna drugoj.

nikol kidman se razvela od toma zbog sajentloške crkve
Profimedia 

Plastične operacije

Ono što mnogi zameraju holivdskoj glumicu jesu preterane plastične operacije. Naime, nije tajna da Nikol i dan-danas izgleda mladoliko, te su hirurzi bez sumnje umešali svoje prste.

Ipak, ona tvrdi da nije ništa radila, te da je potpuno prirodna. Međutim, dovoljno je da pogledamo neke od njenih fotografija koje su nastala kada bi pokušala da se nasmeje pa da bude jasno da ono što priča nije baš potpuna istina.

Ipak, glumica je jednom prilikom priznala da je probala botoks, ali da to, kako kaže, nije za nju.

"Ništa nisam menjala na svom licu. Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovo da pomerima svoje lice. Koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom, ne pušim, ne pijem i to sa ponosom kažem. Svako može da učini sebi, svom telu šta god želi. Nemam sud o tome. Ali, ja lično verujem u fizičko zdravlje", rekla je 2011. za Marie Claire magazin.

Međutim, iako zdrav život i genetika i te kako imau udela u mladolikom izgledu, slavni američki hirurzi ipak tvrde da su dozirani fileri i suptilne intervencije i te kako zaslužne što i sa 55 godina izgleda daleko mlađe.

Glumica je navodno za intervencije potrošila preko milion dolara, a po pisanju stranih medija, izdvaja sve više para od kada su masovno krenuli da je prozivaju za "botched" operacije.

Tako su na listi operacija vrha nosa koji je danas nešto uži nego u mladosti i podignutiji, fileri u jagodicama i na slepoočnicama jer upravo taj deo lica otkriva realne godine, ali i u usnama, iako tu nije preterala, botoks na čelu i između kapaka i obrva, podizanje lukova obrva, zbog čega često ima čudne izraze lica.

nikol kidman je postala zavisna od botoksa
Shutterstock 

Jedno vreme Holivudom je kružila priča da Nikol gubi uloge jer ne može da napravi određene izraze lica, što je presudno za glumački posao.Šta je od svega toga prava istina, ne znamo, a u galeriji pogledajte koliko se Nikol promenila za sve ove godine:

Shutterstock Pogledajte koliko se promenila Nikol Kidman tokom godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!