Nakon situacije na ovogodišnjoj dodeli Oskara, kada je Vil Smit ošamario Krisa Roka zbog neumesne "šale" na račun Džejde Smit, nema ko nije iznenađeno reagovao, a od okupljenih je možda najupečatljivija reakcija Nikol Kidman koja je sedela u prom redu.

Tako je glumica gotovo preko noći postala mim, a šale na račun njenog izraza lica i dalje kruže internetom.

Jedan od najupečatljivijih komentara je i onaj: "Kada je šamar toliko jak, da je naterao Nikol Kidman prvi put posle 11 godina da pomeri lice", jer je upravo on pokrenuo niz drugih na račun izgleda nekada jedne od najlepših glumica Holivuda.

Naime, nije tajna da Nikol i dan-danas izgleda mladoliko, te su hirurzi bez sumnje umešali svoje prste.

Nikol Kidman tvrdi da je potpuno prirodna.
Shutterstock 

Ipak, ona tvrdi da nije ništa radila, te da je potpuno prirodna. Međutim, dovoljno je da pogledamo neke od njenih fotografija koje su nastala kada bi pokušala da se nasmeje pa da bude jasno da ono što priča nije baš potpuna istina.

Ipak, glumica je jednom prilikom priznala da je probala botoks, ali da to, kako kaže, nije za nju.

Nikol Kidman kaže da je samo jednom probala botoks.
printscreen/youtube 

"Ništa nisam menjala na svom licu. Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovo da pomerima svoje lice. Koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom, ne pušim, ne pijem i to sa ponosom kažem. Svako može da učini sebi, svom telu šta god želi. Nemam sud o tome. Ali, ja lično verujem u fizičko zdravlje", rekla je 2011. za Marie Claire magazin.

Međutim, iako zdrav život i genetika i te kako imau udela u mladolikom izgledu, slavni američki hirurzi ipak tvrde da su dozirani fileri i suptilne intervencije i te kako zaslužne što i sa 54 godine izgleda daleko mlađe.

Uostalom, pogledajte samo njenu fotografiju iz mladosti.

Glumica je navodno za intervencije potrošila preko milion dolara, a po pisanju stranih medija, izdvaja sve više para od kada su masovno krenuli da je prozivaju za "botched" operacije.

Vodeći hirururzi su čak izlistali šta misle da je "sredila".

Vodeći američki hirurzi tvrde da znaju šta je sve Nikol Kidman radila na licu.
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Tako su na listi operacija vrha nosa koji je danas nešto uži nego u mladosti i podignutiji, fileri u jagodicama i na slepoočnicama jer upravo taj deo lica otkriva realne godine, ali i u usnama, iako tu nije preterala, botoks na čelu i između kapaka i obrva, podizanje lukova obrva, zbog čega često ima čudne izraze lica.

Jedno vreme Holivudom je kružila priča da Nikol gubi uloge jer ne može da napravi određene izraze lica, što je presudno za glumački posao.

Šta je od svega toga prava istina, ne znamo, ali pogledajte još neke njene fotografije i procenite i sami, da li je zaista prirodna, ili je ipak plastična hirurgija umešala svoje prste.

Jayne Russell / Zuma Press / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Nikol Kidman upropastila je prirodnu lepotu botoksom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!