Tom Kruz i Kejti Holms nekada su bili jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, zbog čega je njihova ćerka Suriod rođenja bila pod lupom javnosti.

Ostala je upamćena i kao najfotografisanije dete u Holivudu, ali se vremenom to promenilo, pa poslednjih godina nemamo prilike da je viđamo često.

Tom Kruz i Kejti Holms sa ćerkom.
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Ali paparacima se u nedelju posrećilo kada su je uhvatili kako šeta Njujorkom sa prijateljima, a 16-godišnja Suri na fotografijama izgleda baš kao slika i prilika svoje mame.

Suri Kruz nije videla oca 10 godina.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kejti ju je odgajila, a slavni otac je navodno nije uopšte viđao poslednjih 10 godina, iako posle razvoda ima pravo na to 10 dana u mesecu.

Suri Kruz viđena u javnosti.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Razlog za to je sajentološka crkva, čiji je Tom najpoznatiji predstavnik i koja mu zabranjuje da viđa svoju ćerku jer ona nije sajentolog, a to je presudilo njegovom braku sa Kejti, koja se pre deset godina iselila iz zajedničkog doma u strahu za sebe i Suri.

Tom Kruz sa ćerkom Suri koju nije video 10 godina.
Profimedia 

Tom je navodno ćerki redovno slao pisma koja je njena majka skrivala. Ali prošle godine je u javnost procurila informacija o tome kako je Suri pronašla pisma svog oca u kući majčinih roditelja u Ohaju i, nakon što ih je pročitala, želela i sama da ga vidi. Nakon toga se pričalo da se Tom odrekao sajentologije, ali nije poznato da se nakon toga dogodio njihov susret.

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms je danas kopija svoje majke.
Shutterstock 

S druge strane, Kruz je svog sina Konora i ćerku Belu, koje je usvojio tokom braka sa Nikol Kidman, preveo u sajentologiju i sa njima je u kontaktu, dok oni sa majkom zbog toga ne komuniciraju.

Tom Kruz i Nikol Kidman.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!