Mnogi neće verovati da mala, slatka devojčica već ima toliko godina, jer još se dobro sećamo fotografija na kojima je ponosni Tom Kruz drži u naruču i štiti od paparaca koji su ih neko vreme pratili u stopu. A onda je došao kraj ljubavi njenih roditelja, a tatu navodno nije videla više od pola života.

Kako se priča, Tom je poslednji put ćerku uživo sreo 2013. godine.

Strani mediji navode da je Tom jako posvećen deci koju je usvojio u braku s Nikol Kidman, ali ne i Suri. Navodno mu je zabranjeno da se s njom viđa zbog toga što nije članica Sajentološke crkve čiji je on vernik već godinama.

Suri Kruz danas slavi veliki 16. rođendan.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

To je jedna od najpopularnijih sekti u Holivudu jeste sajentologija, koja uči da su ljudi besmrtna duhovna bića koja su zaboravila svoju pravu prirodu.

Upravo sajentologija je bila razlog njegovog razvoda se Kejti Holms, koja nije želela da njihova ćerka vaspitava po njihovim pravilima i da provede deo letnjeg raspusta u kampu Sajentološke crkve. Kejti je, nakon 6 godina braka, pobegla u Njujork i podnela zahtev za razvod braka, a tvrdila je da crkva prati nju i dete.

Suri Kruz oca nije videla od 2013. godine.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bivša članica crkve Samanta Domingo tvrdi da Tom vrlo verovatno smatra da je Suri 'samo' biće koje će videti u nekom drugom životu.

"Crkva podržava ideju da su deca duše u malom telu. Ako dete umre, to im preterano ne znači. Žena može zatrudneti i ponovno roditi i ta će se duša, koja je izgubljena, ponovno vratiti s novim telom", rekla je Domingo.

Tomu Kruzu navodno zabranjeno da se viđa sa ćerkom zbog toga što nije članica Sajentološke crkve.
Shutterstock 

Dodala je kako sajentolozi veruju u reinkarnaciju, a samim time Tom može smatrati da Suri nije zaista njegova ćerka, već samo duhovno biće u njenom telu.

Fox News je pisao da je Tom prekinuo kontakt s ćerkom kada je ona imala šest godina. Jednom prilikom 2017. godine nije želeo da je vidi iako je od nje bio udaljen samo 35 km.

I dok glumac ne viđa i ne želi svoju ćerku da pogleda ni na fotografiji, ona u Njujorku živi s majkom s kojom je veoma bliska.

Mnogi kažu da je glumac više ne bi ni prepoznao, a devojka izgledom sve više podseća na slavnu majku, a koliko se Suri promenila kroz godine pogledajte u galeriji.

Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ćerka slavnog glumca Toma Kruza izrasla je u pravu lepoticu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!