Tom Kruz možda jeste i dalje jedan od najomiljenjih glumaca Holivuda, ali njegov "tron" sve se više trese kako "cure" određene istine o tome šta je sve radio bivšim partnerkama u ime Sajentološke crkve

Iako nikad nije želeo da o bivšim suprugama javno priča, nekako se uvek "namestilo" da ispadne kao da su one krive, a da je on u svim tim odnosima bio neka vrsta žrtve. 

Počnimo od njegove druge supruge Nikol Kidman koju je ostavio kada je konačno zatrudnela. Za razvod je saznala iz medija i izgubila bebu, a kao da to nije bilo dosta, već je i njihovu usvojenu decu okrenuo protiv majke, i to samo zato što je želela da ih skloni od crkve koja propoveda bizarne stvari. 

Nikol kidman je prošla pakao u braku.
Profimedia 

Ništa bolje nije prošla ni Kejti Holms koja je veoma brzo osetila na svojoj koži sve ono na šta je Kidman upozoravala. 

Podsetimo, par je uplovio u vezu u aprilu 2005. a već u junu ju je verio. U aprilu 2006. Kruz i Holms dobili su prvo zajedničko dete, ćerku Suri, a u novembru 2006. venčali su se na intimnoj ceremoniji u italijanskom zamku, a samo dešavanje koštalo ih je 3 miliona dolara prema pisanju portala E! Online.

Kejti Holms i Tom Kruz su brzo dobili dete, nakon godinu dana zabavljanja.
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Par je blistao od sreće na fotografijama i činilo se da je njihova veza sudbinska, toliko da su na par godina svi zaboravili na pakao koji je prošla Kidman. A onda je, 6 godina kasnije, otkriveno da se razvode

Tek sada poznati su zastrašujući detalji koji su pratili njihov odnos, počev od samog venčanja. Tako je najpre progovorio fotograf Robert Evans koji je svojevremeno fotografisao i Breda Pita i Dženifer Aniston na njihovom venčanju

"Kada sam prvi put sreo Toma Kruza, bio je jako uzbuđen zbog tog susreta. Bio je veoma fin. Rekao mi je: "Tako sam srećan što sam te upoznao! Kada sam video tvoju knjigu slika, znao sam: 'To je moj izbor'", ispričao je Evans koji je glumcu kratko rekao "hvala" jer se ne snalazi dobro sa komplimentima.

Evans i njegov kolega radili su za bivši par dva dana koliko je trajalo slavlje sa 150 gostiju među kojima su bili i Dženifer Lopez, Dejvid i Viktorija Bekam, Džejda Pinket Smit i Vil Smit...

O Kejti i Tomu rekao je sledeće: "Njihov odnos izgledao je prirodan i istinit, činilo se da se dobro zabavljaju i da su zaljubljeni.

Ne razmišljam o tome dok radim, ali posmatrate i to uočite. Ali slike to i odražavaju. Oni su glumci. Mogli su i da to odglume. Ali ja samo odem tamo i radim svoj posao i snimam ono što vidim".

Kejti Holms morala je da prati pravila Sajentološke crkve.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Evans je rekao da poznati parovi (očekivano) ne objavljuju najintimnije i najemotivnije slike. Kao i da njihova slavlja nisu onakva kakvim ih većina zamišlja. Postoji ugovor o poverljivosti pa mnogi detalji ostaju neotkriveni pa sve ostane na nagađanjima, piše Yahoo Entertainment.

Upravo opaska "mogli su to i da odglume" bila je ono što su ljudi godinama govorili, pogotovo kada je reč o Kejti Holms za koju se, kako se komentarisalo "videlo iz aviona da je zaljubljena". Sa druge strane, mnogi su smatrali da je Kruz samo "vuk u ovčijoj koži", te da je "predator koji je dobro sakrio pravo lice, a ona to nije mogla da vidi".

Ipak, da li je baš tako?

Zapravo, ono što je prethodilo samom venčanju mnogima je bilo gore od samog pakla. Poznato je da je glumica tokom braka sa Kruzom morala da sledi pravila Sajentološke crkve među kojima je i ono o tihom porođaju. To pravilo nalaže da žena koja se porađa i svi prisutni na porođaju moraju da ćute kako bi bebu dočekala potpuna tišina što je, prema verovanju ove veske institucije, najbolje za razvoj deteta.

Keti je jedva čekala da pobegne od "terora" ove religijske zajednice, pa je vešto isplanirala beg u čemu su joj pomogli otac advokat i prijatelji. Od sajentoloških "zaštitnika" bežala je kroz tri američke države do iznajmljenog stana u Njujorku. Nažalost, i nakon razvoda morala je da sledi određena pravila. Bilo je navoda da Sajentološka crkva ugovorila njen brak sa Kruzom, ali Keti nije to potvrdila.

Brak Toma kruza i Kejti navodno je bio dogovoren.
Shutterstock 

Nagađalo se i da je Kejti pobesnela kada je čula da je Tom želeo da njihovu ćerku Suri pošalje na krstarenje članova ove crkve tokom koje se obavlja bolna inicijacija, odnosno primoravanje na teške fizičke poslove (u slučaju da se član crkve požali, drugi članovi ga ismevaju i izbegavaju).

Pisalo je da je Kejti godinama skrivala pisma koja je Tom slao ćerki Suri kao i da je devojčica kasnije pronašla, a šta je prava istina, znaju samo oni. 

Suri Kruz godinama nije videla oca.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, poznato je da glumac godinama nije video ćerku koja je sada izrasla u pravu lepoticu, što možete videti u galeriji u nastavku, kao i da Kejti retko napušta Njujork, što može da znači da je jedino sigurna u ovom gradu. 

Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ćerka slavnog glumca Toma Kruza izrasla je u pravu lepoticu

Pročitajte još: KOLIKO PARA IMA GLUMICA KOJA JE ZAVELA ONOG KOJEG JE SVAKA PROKLINJALA (PA GA I ONA KLELA): Nema posao a živi kraljevski

Bonus video:

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!