Konor i Izabela, usvojena deca nekadašnjeg para Nikol Kidman i Toma Kruza ne mogu se često videti u javnosti. Čak i na mrežama nisu toliko aktivni, pogotovo u poslednjih par godina, te je bilo pravo iznenađenje kada je Bela na storiju objavila selfi i nakon dve godine pokazala kako izgleda. 

Ona je proslavila kraj leta romantičnom fotografijom na kojoj je u beloj haljini sa dubokim dekolteom, a ono što mnogima nije promaklo je i činjenica da je Izabela drastično smršala s obzirom da je godinama kuburila sa viškom kilograma. Zbog toga mnogi komentarišu da izgleda potpuno drugačije. Takođe, stara Izabela se retko sređivala, te je mnoge iznenadila pozitivno promena i u stilu oblačenja.

Kako Izabela Kruz danas izgleda.
instagram/bellakidmancruise 

Još jedna stvar je ljude prijatno iznenadila - Bela je na Instagram vratila i majčino prezime, a iako ova promena nije skorašnja, s obzirom da nije aktivna na mrežama, mnogima je ovo promaklo. Zapravo, dugo se mogu pročitati komentari i da je to uradila namerno da "nervira oca psihopatu".

Izabela Kruz je drastično smršala.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Izabela i Konor odrasli su u Sejntološkoj crkvi čemu se Nikol veoma protivila. Toliko, da je u jednom trenutku došlo do sukoba između nje i usvojene ćerke zbog čega godinama nisu pričale. Tom je usvojenu decu okrenuo protiv bivše supruge, i trebalo je mnogo vremena pre nego što su uspostavile kontakt.

Podsetimo, brak između Nikol i Toma nije se sjajno završio jer glumica nije ni očekivala da će joj suprug tražiti razvod. Glavni okidač bilo je to što se sve više povlačila iz Sajentologije što Kruzu nije odgovaralo. Njeno povlačenje protumačio je kao direktan napad na njega. Iako je molila Toma da daju odnosu drugu šansu, pogotovo jer je u tom trenutku navodno bila trudna sa njihovim detetom, zbog situacije u kojoj se našla na kraju je izgubila bebu.

Nikol Kidman nije očekivala razvod od Kruza.
Profimedia 

U jednom trenutku Bela je čak i skinula majčino prezime, ali je nakon pomirenja vratila i Kidman uz svoje ime.

Bela kruz je skinula majčino prezime.
printscreen/instagram 

Ni Izabela ni Konor o majci nisu nikad javno govorili, a dok je mladić svoju sreću našao na Floridi gde se bavi kulinarstvom i ribolovom, ćerka glumačkog para preselila se u London gde živi sa suprugom IT savetnikom Maksom Parkerom u skromnoj kući sa tri spavaće sobe.

Inače, ona se bavi umetnošću, a na svom profilu prodaje ne samo slike, već i oslikane predmete i grafike, a raspon cena je od 8 do 85 dolara.

Kruz nikada nije krio koliko je ponosan na nju, a nebrojeno puta je pokušavao da je privoli da se vrati u SAD gde bi joj pomogao sa karijerom. Ipak, čini se da Bela to odbija, te da joj je savršeno dobro u Britaniji gde živi normalan život. 

SplashNews.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube Izabela i Konor Kruz su usvojena deca Toma kruza

Bonus video:

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!