Dok celi svet bruji o tome kako je biološka ćerka Toma Kruza izrasla, te da teško da bi je slavni otac danas prepoznao, potpuno je druga priča kada se radi o Izabeli i Konoru, deci koju je usvojio sa bivšom suprugom Nikol Kidman. 

Tom Kruz se viđa samo sa usvojenom ćerkom i sinom.
Profimedia 

Oni su se odavno izjasnili da ne žele da budu deo javnosti, a Bela se čak i odselila iz Amerike, kako bi što manje bila u fokusu kako javnosti, tako i paparacima.

Izabela Kruz se odselila iz Amerike.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tako se za sve ove godine na mrežama može naći samo desetak paparaco fotografija od kako je odrasla, a čak se i na svom Instagramu retko oglašava i deli svoje selfije.

Poslednji put kada je to uradila bilo je u martu prošle godine. No, sada se, posle godinu dana konačno oglasila i javnost konačno može da vidi kako izgleda. 

izabela kruz promenila je frizuru.
Instagram 

Ona je podelila selfi na storiju i pokazala svoju novu shag frizuru. Takođe, kosu je ofarbala u crno, nakon raznoraznih eksperimentisanja sa bojama i nijansama. 

Pozirala je u providnom čipkanom topu i primetno je da je izgubila veliki broj kilograma. Naravno, ljudi su bili oduševljeni promenom, a Bela zaista izgleda nikad bolje. Njen otac nikad nije krio ponos, te nema sumnje da se i njemu nova frizura dopada, s obzirom da je o njoj uvek pričao o superlativu. 

Zato, kada je reč o biološkoj ćerki, dolazi do ćutanja. O tome ni reč, a posledji put kada je o njoj govorio bilo je kada su ga pitali da li je istina da mu kontakt sa njom brani Sajentološka crkva. Glumac je tada besno reagovao, ponovo braneći crkvu, iako mu je, prema rečima izvora, žao što toliko dugo nije video ćerku. Kao izgovor je naveo prezaposlenost.

Suri Kruz ne želi da priča o biološkoj ćerki.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, i Izabela i Konor odrasli su u Sejntološkoj crkvi čemu se Nikol veoma protivila. Toliko, da je u jednom trenutku došlo do sukoba između nje i usvojene ćerke zbog čega godinama nisu pričale. Tom je usvojenu decu okrenuo protiv bivše supruge, i trebalo je mnogo vremena pre nego što su uspostavile kontakt.

Podsetimo, brak između Nikol i Toma nije se sjajno završio jer glumica nije ni očekivala da će joj suprug tražiti razvod. Glavni okidač bilo je to što se sve više povlačila iz Sajentologije što Kruzu nije odgovaralo. Njeno povlačenje protumačio je kao direktan napad na njega. Iako je molila Toma da daju odnosu drugu šansu, pogotovo jer je u tom trenutku navodno bila trudna sa njihovim detetom, zbog situacije u kojoj se našla na kraju je pobacila.

Nikol je pobacila Tomovo dete od šoka.
Profimedia 

U jednom trenutku Bela je čak i skinula majčino prezime, ali je nakon pomirenja vratila i Kidman uz svoje ime. 

Ni Izabela ni Konor o majci nisu nikad javno govorili, a dok je mladić svoju sreću našao na Floridi gde se bavi kulinarstvom i ribolovom, ćerka glumačkog para preselila se u London gde živi sa suprugom IT savetnikom Maksom Parkerom u skromnoj kući sa tri spavaće sobe.

Inače, ona se bavi umetnošću, a na svom profilu prodaje ne samo slike, već i oslikane predmete i grafike, a raspon cena je od 8 do 85 dolara.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube Izabela i Konor Kruz su usvojena deca Toma kruza

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!