Nikol Kidman nedavno je uslikana tokom jutarnjeg džoginga. Jasno je da glumica na sve načine pokušava da sačuva vitku liniju i mladost, a da od filera i botoksa ne odustaje dalo se primetiti kada se nasmejala, a lice se razvuklo u neprijatnu grimasu. 

Nikol Kidman preteruje sa botoksom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zapravo, može se reći da se u poslednje vreme slavna glumica sve više spominje u negativnom kontekstu, odnosno, kao jedna od onih koja preteruje sa plastičnom hirurgijom. Njeno "zaleđeno" lice i obrazi koji samo što ne puknu u više navrata šokirali su prisutne na crvenom tepihu, ali uprkos kritikama, Kidmanova nema nameru da stane sa intervencijama. 

Nikol kidman preteruje sa intervencijama.
Shutterstock 

Mnogi su se pitali i kako je moguće da njen suprug, muzičar Kit Urban ne reaguje i ne pokuša da utiče na nju, međutim, šuška se da je upravo glumica ta koja je "glava kuće", te da nakon fijaska sa Kruzom, čak i nakon toliko godina, ništa ne prepušta slučaju.

Mnogi se pitaju zašto kit Urban ne zaustavlja Nikol u nameri da uništi lice.
Shuterstock 

Podsetimo, Nikol Kidman svojevremno je bila u braku sa Tomom Kruzom, koji se neslavno završio. Sajentološka crkva bila je glavna u njihovom braku, što se glumici nije sviđalo, pogotovo kada je Tom u ozloglašeni kult uveo i njihovu usvojenu decu. 

Međutim, njeno protivljenje samo je dovelo do kraja braka. Najstrašnije od svega bilo je to što je Kidmanova bila trudna kada joj je Tom saopštio, i tada je izgubila bebu od stresa. Nikol je godinama patila za Kruzom, čak i kada su se razveli. 

Nikol Kidman teško je podnela razvod od toma.
Shutterstock 

Međutim, nakon što je on ušao u odnos sa Kejti Holms, bio je trenutak da i ona nastavi dalje. Povezivali su je sa glumcem Džudom Louom, ali su to oboje demantovali.

Tom kruz skrasio se nakon braka sa nikol kidman sa kejti holms.
Shutterstock 

Nakon toga je bila verena za Lenija Kravica, ali su ipak raskinuli, a onda je u njen život ušao Kit. Odmah joj se dopao, ali je muzičar nije primećivao. 

"Sećam se da mi se jako dopadao, ali da sam mislila da nije zainteresovan. Prošli su meseci pre nego što me je nazvao", ispričala je jednom prilikom o počecima njihove veze. Kit je kasnije ispričao svoju stranu priče i objasnio da joj se nije javljao jer nije bio u dobroj fazi života.

"Neko mi je dao njen broj i neko vreme sam ga nosio u džepu. Stalno sam ga gledao i razmišljao kako će se javiti kad je pozovem, a ne znam šta da joj kažem. Nisam bio u veoma zdravoj fazi u životu", rekao je Kit svojevremeno.

"Nikad nisam mislila da će joj se dopasti momak poput mene. Ali u jednom trenutku sam skupio hrabrost, ukucao te brojeve i kada se javila, samo smo počeli da pričamo i pričamo i pričamo, bilo je lako" dodao je.

Nikol i Kit su se venčali u junu 2006. na romantičnoj ceremoniji u rodnoj Australiji, ali njihova bračna sreća nije dugo trajala. Naime, već u oktobru iste godine, Kit je završio rehabilitaciju.

"Skoro sam uništio naš novopečeni brak. Preživeo je, ali to je bilo pravo čudo. Ona me je duhovno probudila. I po prvi put u životu uspeo sam da se otresem okova zavisnosti", rekao je za Rolling Stone 2016.

Pričalo se da mu Nikol nikad nije zaboravila to što je "poklekao", te da se tada postavila gotovo majčinski prema njemu. I tako je ostalo do danas. 

Stvari su se dodatno zakomplikovale i jer je Nikol ta koja više zarađuje, te, po njenom mišljenju, može da radi šta želi, a operacije su jedna od stavki.

nikol kidman ne prestaje sa intervencijama.
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, pre se čini da je Kit bezrezervno voli, te da zbog toga podržava i njenu ekstremnost sa filerima i botoksom, samo da je vidi srećnu, a pravu istinu o svemu znaju samo oni.

Kit Urban podržava svoju ženu sa botoksom.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!