Slavna glumica Nikol Kidman godinama uživa u skladnom braku sa drugim suprugom Kitom Ričardsom, a malo je pre nego što ga je upoznala, potpuno izgubila veru u ljubav. Ovo ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je pre njega bila u braku sa Tomom Kruzom koji joj je ne samo pretvorio život u pakao svojom opsesijom sajentološkom crkvom, već je kraju i okrenuo usvojenu decu protiv nje. 

Naime, Nikol je bila ludo zaljubljena u Toma i pristajala je na sve što bi od nje tražio. Toliko da je očajnički bili spremna na sve. par je od samog početka imao problema da se ostvari u ulozi roditelja, pa su usvojili dvoje dece. Ipak, znajući koliko je Tom želeo i da dobije biološku decu, na sve moguće načine je pokušavala da ostane u drugom stanju.

Nikol Kidman očajnički je želela da zadrži Toma kruza.
Profimedia 

Prvi put je to bilo kada je imala samo 22, ali je odmah potom doživela spontani, a potom 2001. kada je zapravo i ostvarila veću trudnoću. Međutim, tada to Toma nije zanimalo, a ona je od stresa izgubila bebu.

Ono što posredi je to da je glumac tražio razvod bez obzira na sve. Nikol su vesti zatekle nespremu i pokušavala je na sve moguće načine da spreči rastanak, ali je Tom bio neumoljiv. Tada je već debelo zagazio u sajentologiju u koju je uvukao i njihovu usvojenu decu - Izabelu i Konora.

Nikol Kidman izgubila je toma kruzza zbog sajentologije.
Shutterstock 

Stvari su se otrgle kontroli nakon razvoda jer je Tom godinama pre, a pogotovo nakon rastanka od Nikol, trovao decu protiv majke. Zbog toga su i odlučili da ostanu pri sajentološkoj crkvi, umesto da žive sa Kidmanovom.

Zbog svega, glumica je godinama bila u veoma lošem odnosu ponajviše sa ćerkom Izabelom, koja sa njom nije govorila 20 godina, iako se u par meseci situacija promenila. Ona je čak konačno i vratila majčino prezime Kidman na svoj Instagram profil, a često lajkuju fotografije jedna drugoj, a kako ona izgleda pogledajte u galeriji u nastavku:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Pogledajte još fotografija Izabele, usvojene ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman

Glumica je jednom prilikom prokomentarisala celu situaciju rečima da je "majčinstvo putovanje".

- Na njemu će biti neverovatnih uspona i padova. Ono što dete treba je ljubav - rekla je jednom prilikom i dodala da su njena deca "odabrala sajentologiju, a da je posao roditelja da im pruži ljubav".

Ipak, dani tuge za Nikol nisu dugo trahali. Samo par godina nakon razvoda od Kruza upoznala je kantri rok pevača Kita Urbana i ušla u vezu, a potom godinu dana kasnije i u brak.

Nikol kidman upoznala je Kita Urbana malo nakon razvoda od Toma.
Shuterstock 

S obzirom na to da je javnost znala za probleme glumice sa plodnošću, sve je iznenadila informacija da je 2008. godine Nikol rodila prvu ćerku Sandej Rouz. Na pitanje zašto joj je dala to ime, Nikol je objasnila da su nedelje bile te koje su najusamljenije nakon razvoda, ali da je upravo Kit taj koji je sve promenio.

- Prešli smo od straha od nedelje do toga da je zaista volimo. Bio je to dan kada te niko neće gnjaviti, mogao si ostati u krevetu, mogao si raditi šta želiš. Samo smo pomislili, kakvo sjajno ime za našu bebu- rekla je Kidman.

Glumica je nakon toga ponovo upala u probleme sa začećem. Međutim, zahvaljujući surogat majci, Urban i Nikol su postali roditelji po drugi put još jedne devojčice u decembru 2010. godine. Dali su joj ime Fejt Margaret, jer "nikada nisu prestali da imaju veru (faith) da će imati još jedno dete zajedno".

Nikol Kidman dobila je dvoje dece sa Kitom Urbanom
KAT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za sve ove godine, slavni muzičar nije krio koliko voli svoju suprugu, a veoma često su bili inspiracija brojnim parovima širom sveta. O lepoj glumici isključivo je pričao u superlativu, a tako je bilo i nedavno kada je prokomentarisao njihov brak i osvrnuo se na njihovo upoznavanje.

- Video sam je i pomislio: ona je van moje lige, započeo je Kit.

Kit urban je od prvog trenutka bio zaljubljen u Nikol Kidman.
Shutterstock 

- Mi smo danas samo običan par koji rešava stvari u hodu, prolazimo kroz život zajedno i podržavamo se na najbolji način koji umemo dok zajednički podižemo našu porodicu- objasnio je.

- Mi smo potpuno normalni ispod sve te slave i pažnje medija - dodao je, a potom se osvrnuo i na svoje mentalno stanje kada je u njegov život ušla glumica.

Nikol Kidman je ludo zaljubljena u kita urbana.
Shutterstock 

- Nisam bio na dobrom mestu u životu. Mučio sam se sa toliko toga. Nisam mogao ni da zamislim da će tako neko želeti da ima išta sa mnom. Činjenica je da je zaista neverovatno sve što se desilo- kaže roker koji je svoju suprugu opisao kao "anđeosko, eterično, mistično biće, a u isto vreme veoma zabavnu i prizemnu".

- Mi ne želimo da budemo još jedan "it" par. Mi želimo da budemo par koji živi sjajan život - završio je glumac, a na ovim rečima aplaudirale su mu mnoge žene koje kažu da je lepo da Nikol pored sebe konačno ima pravog muškarca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!