Tom Kruz je stigao iz Australije u Njujork na promociju svog novog filma 'Nemoguća misija: Odmazda - prvi deo'. Slavni glumac viđen je na ulicama Njujorka u društvu svog usvojenog sina Konora i starije sestre Li En Mejpoter.

Konor Kruz pojavio se u Njujorku sa tetkom.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Usvojio je sina Konora i ćerku Izabelu sa bivšom suprugom Nikol Kidman i otkako su se razdvojili nije poznato ko se zapravo brinuo o njima. Konor ima 28 godina, a Izabela 30 i retko se viđaju u javnosti.

Konor Kruz konačno se pojavio u javnosti.
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Od malih nogu sklanjaju se od očiju javnosti, a baš kao i njegova sestra Bela, rastao je pod okriljem Sajentološke crkve. Iz tog razloga Konor i dalje ne razgovara sa majkom Nikol, a godinama se priča da je Kruz glavni krivac za to. Sa druge strane, Izabela je pre dve godine prvi put uspostavila komunikaciju sa majkom sa kojom nije razgovarala 20 godina.

Konor i dalje nema nameru da uspostavi kontakt sa Nikol, ali je veoma blizak sa ocem sa kojim voli da posećuje košarkaške i bejzbol utakmice, što su jedini trenuci kada se može videti u javnosti.

Podsetimo, Nikol i Tom su bili u braku 11 godina i to je ujedno i najduži od njegova tri braka (pre Nikol je bio sa glumicom Mimi Rodžers, a posle Nikol sa Kejti Holms). S obzirom na to da su bili jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, njihov razvod je mnoge iznenadio.

Tom Kruz i Nikol Kidman bili su zajedno 11 godina.
Shutterstock 

Razlog je to što je Tom uvukao decu u jezivi kult Sajentološke crkve od kako su postali deo njihove porodice, sa čim se Nikol nije slagala, te je iz tog razloga i došla do kraha odnosa. Kruz koji je sve podredio Sajentologiji u jednom trenutku mislio je da je neka vrsta božanstva, te se čak nije obazirao ni na to što je Nikol konačno zatrudnela, on je ipak tražio razvod i to javno, a ova vest bila je toliko strašna da je glumica zbog toga izgubila bebu.

Svemu je prethodilo mentalno iživljavanje, a po sopstvenom priznanju, Nikol je bilo potrebno mnogo vremena i terapije da konačno "stane na noge".

Zbog svega su Kruza nazivali psihopatom, a mnogi su i danas mišljenja da glumac "nije pri zdravoj pameti". I dok se nosila sa užasnim razvodom, u isti mah Nikol je imala problem da viđa decu, i često su se svađali jer su i Bela i Konor bili bolesno vezani za oca nakon razvoda.

Kada je reč o Konoru, simaptični momak pasionirani je ljubitelj ribolova što često kači na svoj Instagram profil, i primetno je i da se dosta promenio od mlađih dana, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram, printscreen/youtube/ST Media Konor Kruz, sin Toma Kruza

Bonus video:

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!