Suri Kruz, ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, uskoro će krenuti na koledž, a kako pišu strani mediji, celokupno izdržavanje, školarina i medicinski troškovi spali su na glumca koji će njeno školovanje platiti papreno s obzirom da je tinejdžerka izabrala prestižni modni univerzitet. 

Ipak, iako nema problem da plati sve što njegovoj ćerki treba, nema nameru da je i vidi, ili barem tako tvrde izvori bliski nekadašnjem paru.

Tom i Kejti sa ćerkicom Suri.
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Ako je to istina, Kruz Suri nije video preko 10 godina, što je više nego tužno, ako se uzme u obzir da je cena koju mora da plati jer devojčica nije deo Sajentološke crkve, što je i bio jedan od razloga razvoda njega i Kejti Holms.

Tom i Kejti tokom srećnih bračnih dana.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Zapravo, Sajentološka crkva je okončala svaki njegov odnos, te ne čudi zašto se smatra da Toma svaka bivša "proklinje". Ipak, sada, zbog informacije da je Kruz taj koji je zapravo godinama plaćao ćerki sve, poteglo se i pitanje Kejtinih finansija. Mnogi se pitaju koliko zapravo novca glumica ima s obzirom da se godinama ne može videti ni u jednom ostvarenju, niti je poznato da je angažovana "iza kamere" na nekom projektu, a u više prilika, paparaci su je videli u veoma skupim komadima koji staju čitavo bogatstvo. 

Kejti Holms nosi skupe dizajnerske komade.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kejti sa ćerkom živi u Njujorku koji je poznat po skupim "dažbinama", a ma koliko da je nekad zarađivala, mnogi smatraju da teško da bi i dalje mogla da priušti sebi toliko luksuzan stil života da nema "pomoć".

Suri i Kejti žive u Njujorku.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je navodno Kruz taj koji plaća sve, Kejti nije morala da troši sopstveno bogatstvo, koje se danas procenjuje na 23 miliona. Najveće prihode, čak 4.2 miliona donela joj je poslednja sezona "Dawson's Creek", kao i repriziranje serije.

Pored njenog značajnog prihoda od glume, Kejtina neto vrednost od 25 miliona dolara je takođe podržana unosnim ugovorima o podršci sa vrhunskim brendovima, kao što su Miu Miu i Ann Tailor.

Ipak, iako se više ne prikazuje na velikom platnu, posvetila se režiranju, što za sada, okej prolazi, tako da se čini da u pričama da ne doprinosi "domaćinstvu" možda i nema istine. Istinu ipak znaju samo ona i Tom.

Bonus video:

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!