Dok čitav svet bruji o novoj romansi njenog oca Toma Kruza sa ćerkom ruskog poslanika, Suri Kruz i njena majka Kejti Holms kreirale su svoj mali, lični univerzum u Njujorku, gde su sigurne i od samog glumca i od sajentologa koji navodno ne prestaju da motre na njih. 

Glumica i njena 17-godišnja ćerka sada su prvi put uslikane zajedno u javnosti nakon dužeg vremena, i mnogi komentarišu da Kejti Holms i Suri izgledaju kao da su sestre

Suri Kruz izrasla je u prelepu mladu ženu.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kraljica ulične mode nosila je crveni kardigan, crne pantalone, teksas jaknu i masivnu ogrlicu, dok je Suri bila u farmerkama i majci, dok je look upotpunila kožnom jaknom sa krznom sa zanimljivim detaljima.

Majka i ćerka nisu skidale osmeh sa lica, uživajući u zajedničkom vremenu, što je ljude i oduševilo i rastužilo, jer ovakva slika, ali sa ocem, nije moguća više od 10 godina.

Podsetimo, nakon što su se Tom Kruz i Kejti Holms razveli, glumica je učinila sve da zaštiti ćerku. Svoj beg od Kruza dugo je planirala, a uspela je da se skloni tako što je bežala kroz čak 10 država sve dok nisu stigle u Njujork koji je postao njihov dom.

Tom Kruz sa ćerkom Suri.
Profimedia 

Od 2013. Tom nema nikakav kontakt sa biološkom ćerkom, ali se redovno može videti sa decom koju je usvojio sa bivšom suprugom Nikol Kidman, a koji su ostali sa njim u Sajentološkoj crkvi, odnosno sekti. 

Iako je Nikol pokušala da ih izvuče, Tom je već sina i ćerku okrenuo protiv majke i isprao im mozak, te su i dan-danas članovi ozloglašenog kulta.

Pročitajte još: ZBOG MILANA I ŠAŠE OSTAO BEZ ŠAKIRE, PA LJUBI RUSKINJU: Onog kog svaka bivša proklinje upozorio bivši ćerke političara

Kada je reč o Suri, iako je pokušao isto, Kejti je bila pametnija, no to je imalo svoju cenu - ćerku nije video preko 10 godina jer mu to "crkva" brani, a kada je upitan za konkretniji razlog, dao je odgovor koji je razljutio ljude.

Kejti Holms je učinila sve da spasi Suri.
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

On navodno ima previše obaveza i "ne stiže da vidi Suri". Naravno, ljudi sa razlogom sumnjaju u ovakvo opravdanje i komentarišu da bi "ćerku svakako prepoznao jer je ista ona koja se jedina izvukla i koju zbog toga mrzi iz dna duše - Kejti Holms".

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ćerka slavnog glumca izrasla je u pravu lepoticu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!