Romansa Toma Kruza i lepe Ruskinje Elsine Kajrove, inače ćerke istaknutog poslanika, polako se zahuhtava. Prema rečima izvora, glumac mnogo vremena provodi u njenom stanu i par se praktično ne odvaja, iako zvanične potvrde romanse nema. 

Razlog je navodno to što žele da svoju ljubav sačuvaju od javnosti, zbog čega se šuška da bi upravo sa lepom Elinom mogao po četvrti put da stane pred oltar. 

Kako zajednički odlaze i na neke događaje, jasno je da je samo pitanje dana kada će ih paparaci uslikati zajedno, u "ljubavnom zanosu". 

Tom kruz ima novu devojku.
Christopher Khoury/Australian Press Agency/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, čini se da im sreću "muti" niko drugo do njen bivši muž Dmitri Cetkov, oligarh i trgovac dijamantima.

Kako piše Daily Mail, bogati Rus je upozorio slavnog glumca da će uvek morati da ima "široko otvoren novčanik", s obzirom da Elina ima "skup ukus i oko za luksuzne stvari".

Elsina je nova devojka Toma Kruza,
instagram/elsina_k 

"Moja bivša žena potrošila je 12 miliona funti na odeću i tašne tokom našeg 11-godišnjeg braka", rekao mu je i dodao da je "srećan zbog nje", te da joj "želi sve najbolje."

Inače, Cetkov se obogatio na dijamantima i rudarenju i otkrio da ga je trogodišnja bitka za razvod koštala 150 miliona funti. On je opisao kako je gledao kako mu se bogatstvo smanjuje sa 200 miliona funti kada je bio sa suprugom na samo 50 miliona funti nakon razvoda, što ga je primoralo da rasproda svoju imovinu kako bi platio pravne troškove ili isplatio ženu.

Kairov je profitirala od razvoda – dobila je skupe dizajnerske komade, kao i tašne čije su se cene kretale od 5.000 do 35.000 funti. Čak je dospela na naslovne strane nakon njihovog brakorazvodnog postupka jer je tvrdila da je sakrila torbice i drugu imovinu od svog muža. Sve to je pravdala time da je njen, sada bivši suprug, "jedan od najtraženijih na listi Kremlja".

Međutim, sa druge strane, mnogi upozoravaju i Elsinu da se "pazi" jer je poznato da je Kruza "proklinjala gotovo svaka bivša"

Poznato je da ga je prva supruga Mimi Rodžers i uvukla u sajentologiju, a brak im se raspao kada se obavezao na celibat, te čak i želeo da postane sveštenik.

Mimi Rodžers je prva žena Toma Kruza.
NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pročitajte još: SLAVNU LEPOTICU "FRAJER SA LOŠIM ZUBIMA" GLEDAO JE KAO BOGA: Zbog nje je čuvao "čistoću alata" pa je zbog kulta otkačio

Nakon toga uplovio je u odnos sa Nikol Kidman. Par nije mogao da ima decu, te su usvojili sina i ćerku, no, kada se Nikol pobunila zbog odgajanja dece pri sajentološkoj crkvi, Kruz je prekinuo ovaj odnos. Najgore od svega je što je glumica za to saznala iz medija, a sve je dovelo do pobačaja bebe, s obzirom da je konačno uspela da ostane u drugom stanju. 

Nikol Kidman je bila druga žena Toma Kruza.
Profimedia 

Kruz je nakon svega okrenuo i decu protiv nje, te Nikol godinama nije pričala sa njima. 

Nakon toga, upoznao je Kejti Holms, sa kojom je ekspresno ušao u brak. I ona je morala da poštuje brojna pravila, poput da mora da ćuti dok se porađa, jer će to obezvediti bolji razvitak deteta.

Kejti Holms je treća žena Toma Kruza.
Shutterstock 

Od Kruza je jedva uspela da pobegne u Njujork, gde ima zaštitu, te to mnogi smatraju kao razlog zašto Kruz nikada nije uspeo da joj oduzme dete. Ipak, sa ćerkom Suri se nije video preko 16 godina jer sajentološka crkva zabranjuje kontakt sa ljudima koji nisu članovi. 

Kejti Holms je uspela da pobegne sa Suri Kruz od Toma Kruza.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon kraha braka sa Holms, Kruz je imao samo jednu ozbiljniju vezu za koju je javnost znala. Navodno je prošle godine želeo da osvoji i sveže slobodnu Šakiru, no, prepreka su bila njena deca Milan i Saša i odluka pevačice da im se posveti nakon rastanka od njihovog oca. 

Tom Kruz je navodno hteo da smuva Šakiru.
DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Malo potom je upoznao i Ruskinju Elsinu, te ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati njihov odnos, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/elsina_k Pogledajte kako izgleda nova devojka Toma Kruza.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!