Već neko vreme se šuška da je nakon dužeg "samovanja" Tom Kruz konačno u novoj vezi, i to sa ćerkom istaknutog poslanika u Rusiji - lepom Elinom Kajrovom, inače bivšom suprugom oligarha i trgovca dijamantima Dmitrija Cetkovog.

Doduše, zvanične potvrde o njihovoj vezi nema, što ne čudi ako se uzme u obzir da je od raspada braka sa Kejti Holms, glumac svaki svoj odnos pokušavao da sakrije od javnosti. 

Razlog za ovako nešto je i to što je Kruz istaknuti član Sajentološke crkve, zbog čega se dodatno vodilo računa sa kim je u vezi, naročito nakon problema koji su nastali nakon svakog razvoda. 

Tom kruz dugo je bio sam nakon razvoda.
Christopher Khoury/Australian Press Agency/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

S obzirom da su sajentolozi ti koji su za sve odlučivali, jasno je zašto mnogi smatraju da ga je, upravo zbog ozloglašenog kulta, svaka žena klela jer joj je život bio uništen. 

Interesantno je da mnogi ne znaju da je za to što je u sajentologiji "krivac" upravo njegova prva supruga koja je na svojoj koži osetila glumčevu promenu kada ga je omraženi kult uzeo pod svoje. 

Mimi Rodžers bila je jedna od najpopularnijih i najlepših glumica, kada je u njen život ušao nekoliko godina mlađi Kruz, zvezda u usponu. Tada je bio još jedan "sladak, talentovani mladić sa krivim zubima", kako su mnogi tada pisali. Iskrice između njih su planule, a zajedno su bili od 1987. do 1990. godine.

Tom kruz je bio na početku karijere kada je upoznao Mimi Rodžers.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Upravo je Rodžersova bila odgajana po sajentološkim verovanjima i pravilima. Ironija je u tome što iako je odrasla na taj način, i uvela Toma u sajentologiju, danas više nema nikakve veze sa ozloglašenom "crkvom", što je poprilično neočekivano nakon svega.

Nakon razvoda od Kruza, ostala je upamćena njena izjava za magazin "Playboy" kako je on mislio da mora da bude u celibatu da bi "održao čistoću svog alata".

Tom kruz i Mimi Rodžers nekada.
NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, njih dvoje upoznali su se na večeri tokom snimanja "Top Gun-a", filma kojim se i proslavio u Holivudu, a kako je kasnije izjavio, istog trenutka osetili su iskrice i "pali" jedno na drugo. Njih dvoje su nakon samo nekoliko meseci veze počeli sa pričom o braku, te su u maju 1987. godine u tajnosti rekli sudbonosno "da". Navodno, jedino dvoje ljudi koji su bili sa njima na tajnom venčanju bili su Kruzova majka i njegov kum Emilio Estevez.

Tom kruz je zbog Mimi Rodžers ušao u sajentologiju.
Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia 

Nažalost, usledio je kraj već 1990. godine, a nekadašnji par rekao je dve različite priče o detaljima raskida. Sa jedne strane provlačili su se navodi da je Rodžersova bila ljubomorna na Kruzovu karijeru koja je krenula više nego uzlaznom putanjom. Takođe, pojavile su se i spekulacije da je razlika od 6 godina bila presudna, s obzirom da je Mimi bila ta koja je starija.

Pročitajte još: SVAKA NJEGOVA SLEDEĆA JU JE PROKLINJALA: Prva supruga ga uvela u kult - u braku poštovao celibat i čuvao "čistoću alata"

Ipak, kada se saznalo da se razvode, par je izdao veoma konfuzno saopštenje za javnost. "Iako je u našem braku bilo pozitivnih aspekata, bilo je nekih problema koji se nisu mogli rešiti čak ni nakon što smo radili na njima neko vreme", rekli su tada.

Međutim, Rodžersova je kasnije otkrila za Plejboj da je jedan od problema bio i to što je Tom želeo da postane monah.

"Pa, evo prave priče. Tom je ozbiljno razmišljao da postane monah. Barem u tom vremenskom periodu, izgledalo je kao da se brak ne uklapa u njegove sveukupne duhovne potrebe", rekla je tada.

Inače, Mimi je danas udata za filmskog producenta Krisa Siafa s kojim ima dvoje dece. I dalje se aktivno bavi glumom, a trenutno igra glavnu ulogu u novoj seriji "Bosch: Legacy". Sajentologiju je ostavila iza sebe, a tokom godina retko se mogla videti u javnosti.

Mimi Rodžers i dan-danas je aktivna u glumi, ali u pozorištu.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

67-godišnja glumica se prošle godine prvi put pojavila na nekom događaju nakon dužeg vremena, i mnogi su komentarisali da i dalje izgleda veoma lepo. One je inače i dalje aktivna u svetu glume, mada je prethodnih godina bila angažovanija u pozorištu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!