Za slavne uglavnom važi da su najlepši, najbolji, najzgodniji, savršen, nevezano da li je reč o muškarcima ili ženama. Oni nemaju pore, sede, strije, celulit... rođeni su pod srećnom zvezdom i uboli "genetski džekpot", te u životu nisu ni karijes imali, a ne nešto drugo.

No, to nije baš istina. Baš kad govorimo o zubima, nije tajna da su veliki broj slavnih u prošlosti imali katastrofalne osmehe, toliko da su zbog toga gubili i uloge, te su bili uslovljeni - ili nameštaj "veštake", ili se pozdravi od Holivuda, a evo ko su sve zvezde koje su u prošlosti bili na meti kritika zbog zuba.

1. Čaning Tatum

Slavnog glumca često su prozivali zbog zuba, zbog čega se na crvenom tepihu uglavnom slikao ozbiljnog izraza lica, bez osmeha. Međutim, uprkos kritikama, glumac ih je za sve ove godine izbelio, a karakteristične "krive" prednje zube zadržao je i dalje.

2. Džoni Dep

Džoni Dep je priča za sebe. Glumac je imao savršeno beli osmeh u prošlosti, sve dok zube nije izmenio za ulogu Džeka Speroa za "Pirate sa Kariba". Nikad više ih nije vratio na staro, što potvrđuju i nove fotografije sa crvenog tepiha. 

3. Viktorija Bekam

Viktorija Bekam je imala krive zube.
Shutterstock 

I čuvena Posh Spice nije imala zube po "holivudskim standardima". Iako je imala zdrav osmeh, ona je imala sitne i krive zube, zbog čega je morala da uradi navlake. 

4. Nikolas Kejdž

Nikolas Kejdž nekada je imao loše zube.
Youtube 

Nikolas Kejdž je u prošlosti imao katastrofalne zube. Zapravo, čini se da je glumac izgledao starije u prošlosti nego danas, a prvo što je uradio kada je počeo da zarađuje dobro je da "popravi" osmeh.

Doduše, nije mu uspelo iz prvog puta. Najpre je odradio loše navlake, a potom je pre nekoliko godina osmeh usavršio.

Nikolas Kejdž danas ima lepe zube.
Shutterstock 

4. Čarli Šin

Čarli Šin imao je kao mlad veoma lep osmeh, što se da primetiti po donjoj fotografiji, ali je svoj blistav osmeh izgubio preteranom konzumacijom alkohola i narkotika, što je sam priznao.

U međuvremenu Šarli je uradio "holivudski osmeh" i sada konačno može da se smeje od uha do uha.

Čarli Šin ima nove zube.
Malizoo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

5. Tom Kruz

Tom Kruz je jedan od onih koji je sa zubima imao najveće muke. Tolike, da su ga uslovili - ili radi zube, ili ništa od uloga. Tako je za Top Gun uradio "veštake" zbog kojih su mu se svi smejali.

Tom kruz je morao da uradi zube da bi dobijao uloge.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Preveliki, krivi... njegovi zubi su bili sve samo ne lepi. U godinama koje slede, on je nekoliko puta menjao navlake. A dugo je nosio i protezu jer je to bio jedini način da mu nove navlake "legnu" kako treba.

U jednom trenutku su mu čak i spale navlake.

Međutim, danas je njegov osmeh perfektan. Zubi su mu savršeno urađeni i glumcu zubi konačno ne kvare lik.

Tom Kruz konačno ima savršene zube.
Chris DELMAS / AFP / Profimedia 

6. Dru Barimor

Dru su se kao devojčicici stalno rugali zbog krivih i krivih zuba. Ona je dobar deo detinjstva nosila fiksnu protezu. Međutim, naviku nije nastavila, te su se njeni zubi vratili u stari položaj. Ipak, glumica ih redovno beli te su danas možda krivi, ali veoma blistavi.

7. Hilari Daf

Hilari Daf je imala okrnjen prednji zub, te je, sa porastom popularnosti uradila navlake kako bi dobila savrpen osmeh.

8. Majli Sajrus

Majli Sajrus je imala loše zube.
Shutterstock 

Majli je u svet Holivuda ušla kao dete. Čuvena Hana Montana imala je zdrave ali zube, te je kasnije uradila navlake, a danas kažu da je njen osmeh jedan od najsavršenijih u svetu slavnih.

9. Džesika Paré

Džesiku Pare od samog početka su prozivali zbog sitnih zuba i razmaka, ali ona nikada nije pomišljala da ih menja.

10. Ana Pakvin

Još jedna lepotica koja nije želela da se odrekne prepoznatljivog razmaka između zuba. Mnogi su govorili da bi bila lepša da sredi kečeve, ali Ana se tome žestoko protivila. Ipak, čini se da je razmak ipak malo sredila, jer je poslednjih godina nešto manji.

11. Melani Si 

Čuvena Spajsica takođe, kao Viktorija Bekam, nije imala osmeh za pohvaliti, sve dok nije uradila navlake, i njeni zubi sada su savršeni i najvažnije - zdravi!

12. Vanesa Paradi

Vanesin razmak nije oduvek bio toliko velik, što je jasno ukoliko pogledate njene stare fotografije.

No, njen osmeh se menjao s godinama, ali nikad nije želela da razmak popravi.

13. Majk Tajson

I čuveni bokser imao je različite faze sa zubima. Od polomljenih od mečeva i silnih udaraca, preko zlatnih krunica, do savršenih, bisernih.

14. Stiv Bušemi

Glumac ima jedne od najgorih zuba. 

Njihovo stanje se pogoršavalo s godinama, ali Bušemi i dalje odbija da ih popravi.

15. Viliem Dafo

Viliem Defo karijeru je startovao sa savršenim belim zubima koji su se vremenom menjali. Ipak, glumac nikad nije želeo da odradi krunice, a "holivudski osmeh" ga ne zanima.

16. Vudi Harelson 

Vudi Harelson je još jedan od onih koji nije želeo "holivudski osmeh". I po tome je prepoznatljiv i dan-danas. Jedino što je uradio je da sredi kec koji je okrnjio i to je sve.

17. Džeremi Klarkson 

JEREMY CLARKSON

sd

18. Lindzi Lohan

Loš način života koji je nekada živela, odrazio i na zube Lindzi Lohan. Naroktici, alkohol, nikotin... sve to je uticalo na zube Londzi Lohan. Međutim, loše je danas iza nje, te je nedavno stavila nove zube.

19. Kira Najtli

Slavna glumica odbijala je da sredi svoje krive zube. Jedino što je uradila je da ih izbeli.

20. Kejt Mos

Kejt Mos platila je danak alkoholu i narkoticima, što je, očekivano, uticalo na njene zube. Srećom, slavna manekenka je "čista", a njen osmeh je danas blistav.

21. 50 Cent

Slavni reper imao je loše zube koje je, naravno, sa više nula na bankovnom računu, popravio i sredio.

22. Ronaldo

Ronaldo danas je san mnogih žena. Ne samo da je jedan od najbogatijih sportista na svetu, već se može pohvaliti i savršenim telom, ali i savršenim osmehom.

Ronaldo je sredio zube čim je zaradio novac.
Instagram 

Međutim, nije uvek bilo tako. Fudbaler je i sam na početku karijere sebe opisao kao 'malenog, slabog i s krivim zubima'. Ali, čim je počeo da zarađuje ozbiljniji novac, brzo je sredio svoj problem sa zubima.

23. Morgan Frimen

Morgan FRimen imao je žute zube.
Shutterstock 

Morgan je godinama savršeno dobro funkcionisao sa svojim prirodnim zubima, koji su ga, iako pomalo nepravilni, dobro služili.

Morgan FRimen sredio je zube.
Shutterstock 

Međutim, kad su s godinama poprimili žućkastu nijansu, zamenio ih je novima- savršeno belim.

24. Dejvid Bekam

Baš kao i njegova supruga, i Dejvid Bekam je u prošlosti imao krive i žućkaste zube. 

No, sa prvim većim parama, prvo što je uradio bilo je da sredi svoj osmeh. Tada je, kao što je vidljivo na gornjoj fotografiji samo stare zube prekrio navlakama i malo ispravio. No, u međuvremenu je uradio novi set zuba koji su sada potpuno ravni.

25. Ben Aflek

Ben Aflek ima loše zube.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

I Benu su svojevremeno filmski producenti svojevremeno rekli da mora da sredi svoj osmeh ako misli da dobija uloge.

Pre nego što će 1998. godine igrati u filmu "Armagedon" koji ga je ujedno i proslavio, glumac je imao zadatak da sredi zube da budu "više holivudski" i kako kaže, nauči da bude seksi.

Međutim, glumac je svoje sitne, ali zdrave zube zamenio lošim, prevelikim krunicama i venirima, što je dovelo do niza problema. Njegovo oralno zdravlje se stalno pogoršavalo, a čak je i njegova koleginica Sandra Bulok prokomentarisala da "Ben ima veoma loš zadah".

To je po pisanju stranih medija svojevremeno toloko smetalo i samoj Džej Lo sa kojom je nekoloiko godina kasnije ušao u vezu, da ga je terala da stalno žvaće žvake i govorila mu da se "reši te odvratnosti u ustima". Kako su izvori tvrdili, izbegavala je da spava kraj njega jer je njegov jutarnji zadah bio nepodnošljiv zbog čega mu je stalno pridikovala. Ipak, to više nije slučaj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!