Tom Kruz možda ređa uspeh za uspehom na poslovnom planu, ali kada je reč o ljubavi, situacija nije toliko sjajna. Barem nije bila - do sada. 

Setimo se da je poslednjih godina slavni glumac bio povezivan sa brojnim lepoticama, no nijedna se nije dovoljno dugo zadržala da dobije status "zvanične devojke". Pričalo se i da je muvao Šakiru kada se preselila u Majami, da joj je slao cveće i slično, te su čak i navodno flertovali na trkama Formule 1, ali je njen sin Milan bio taj koji je slavnoj mami zaokupirao pažnju, a kako je Šakira trenutno najviše fokusirana na decu, nakon bolnog raskida veze sa Žerarom Pikeom, mnogi su mišljenja da su je "Milan i Saša spasili onog kojeg svaka proklinje"

Tom kruz je navodno u jednom trenutku muvao čak i Šakiru.
DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, čini se da nisu sve imune na Kruzov šarm. Ako je verovati rečima izvora, glumac ima novu devojku za kojom je "odlepio" i reč je o ćerki istaknutog poslanika u Rusiji. Lepa Elina Kajrova već je bila u braku i to sa oligarhom i trgovcem dijamantima Dmitrijem Cetkovim.

"Bili su nerazdvojni, očigledno su par. Činilo se da je opsednut sa njom", rekao je neimenovani izvor za "Daily Mail", koji je i sam bio na zabavi. Cele večeri su ćaskali, a zbog Eline, Kruz je odbijao ljude koji su želeli da se fotografišu sa njim.

Plesali su zajedno celo veče i otišli zajedno sa zabave pred zoru. Potvrde romanse za sada nema, barem ne zvanične, a Elina je u međuvremenu i zaključala svoj Instagram.

Elina je privukla Toma Kruza.
instagram/elsina_k 

Elsina je inače britanska državljanka, a njen brak sa ruskim tajkunom završio se više nego burno. Sa njim je uživala u neverovatnom bogatstvu - imali su vilu vrednu 22 miliona funti u Sariju i kuću u Londonu od 18 miliona funti. Supružnici su posedovali i imanje u Dubaiju i na Kipru, te skupocene automobile, nakit i kolekciju preskupnih umetničkih dela. 

Međutim, na kraju se saznalo da je zgodna Ruskinja krila od svog muža imovinu, tašne i dijamante vredne milione funti. Sve to je pravdala time da je njen, sada bivši suprug, "jedan od najtraženijih na listi Kremlja".

Da li će bolje proći sa Kruzom, ostaje da vidimo, s obzirom na njegovu prošlost sa bivšim partnerkama. 

Pročitajte još: PANIČNO JE BEŽALA OD NJEGA KROZ 3 DRŽAVE, A SAD HOĆE DA JOJ UZME ĆERKU: 10 godina je nije video a sad mu KULT pomaže

Podsetimo, glumca je u sajentologiju uvela prva supruga, a on se jedno vreme zanosio i da postane sveštenik. Upravo je ovaj kult bio "kamen spoticanja" u svakoj njegovoj narednoj vezi. 

Tom Kruz je ušao u sajentologiju zahvaljujući prvoj ženi.
TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sa Nikol Kidman je usvojio dvoje dece, a kada je glumica pokušala da ih izvuče iz sajentologije, par se razveo, a on je naslednike okrenuo protiv majke. Kidman je za razvod saznala iz medija, i od stresa je izgubila bebu, iako su se mučili da ostane u drugom stanju. 

Tom Kruz sa Nikol kidman
Profimedia 

Kruz je potom sreću našao kraj Kejti Holms koja je takođe morala da prođe kroz torturu zbog kulta. Tako je na porođaju morala da bude tiha i da ne ispušta ni ton jer tako nalažu pravila "crkve", a žestoko se protivila da ćerka Suri uđe u sajentologe zbog bolnog procesa inicijacije.

Tom Kruz sa kejti Holms.
Shutterstock 

Priča se da je beg od Kruza planirala godinama, te da je bežala kroz tri države dok nije stigla do svog stana u Njujorku. Tom godinama ne razgovara sa Suri, niti ju je video, što je i sam priznao.

Kako je unesrećio mnoge žene, često se za njegovo ime vezuje to da ga "svaka proklinje", a da li će to raditi i Elina ostaje da vidimo, a u galeriji pogledajte još njenih fotografija.

instagram/elsina_k Pogledajte kako izgleda nova devojka Toma Kruza.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!