Poslednjih meseci, Suri Kruz, jedina biološka ćerka slavnog glumca Toma Kruza koju je dobio u braku sa Kejti Holms, sve se češće može videti u javnosti i bez pratnje majke, što ranije nije bio slučaj.

Suri koja ima 17 godina više se ne krije od paparaca, već uživa sa svojim društvom, baš kao i sve druge devojčice njenih godina, ali ovakva situacija nije i sa ostalom Kruzovom decom. 

Surino odrastanje možda je ispraćeno kamerama paparaca, ali sa ocem nema nikakav kontakt. Sa druge strane, ostala deca uspešno se skrivaju od javnosti, ali su sa Kruzom izuzetno bliski. 

Suri kruz se sve češće može videti i sama na ulicama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Kruz je u braku sa Nikol Kidman usvojio dvoje dece - Konora i Izabelu, koji su nakon razvoda ostali sa njim zbog uticaja sajentološke crkve. Poznato je da ih je glumac u jednom trenutku i okrenuo protiv majke koja je na sve načine pokušavala da ih izvuče iz kulta, no nije uspela. 

Zbog svega Kidman i Konor i Izabela par godina nisu imali nikakav kontakt. Činilo se da je Izabela tu bila tvrdoglavija, te se dugo predstavljala samo očevim prezimenom, a tada su je prozivali da je "zbog krvi koja ne teče njenim venama izdala jedinu kojoj je zaista bilo stalo do nje - majku".

No, situacija se promenila pre godinu dana, te je sada na ime dodala i Kidman. Interesantno je da su Kruzovu usvojenu ćerku paparaci uspeli da uslikaju pre nekoliko meseci prvi put nakon dve godine, a da nije bilo kesa sa markiranom garderobom, teško da bi iko pomislio da ima oca milionera.

Izabela Kruz u šopingu sa mužem
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bela, koja je inače umetnica, uslikana je sa suprugom sa kojim živi u Londonu, nakon šopinga, a vozač im je pomogao da sve ubace u automobil. 

Doduše, njihovo "normalno" izdanje nije iznenađenje ako se uzme u obzir da je upravo to što žele da imaju običan život i razlog zašto Izabela nikada nije želela da nastavi svoj život u Londonu, ma koliko da ju je otac molio. 

Izabela Kruz nikada nije želela da pređe u SAD kod oca.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pročitajte još: TOM KRUZ OSTAVIO ĆERKU PUTINOVOG NAJBOLJEG DRUGA: Sveštenici mu naredili da raskine zbog njenog "lajavog bivšeg"

Ipak, Kruz nikad nije krio koliko je ponosan na nju i njene odluke, što je ponovo rastužilo mnoge jer Suri nikada nije imala priliku da doživi takav tretman.

Zbog svega je jasno zašto se smatra da uprkos prezimenu koje nosi, Suri nije istinski priznata od strane oca koji je pre izabrao kult nego ćerku, dok je usvojenoj dao celi svet. 

Da li će se situacija promeniti u budućnosti, ostaje da vidimo, a za sada pogledajte još fotografija Izabele koja je "zamenila" Surino mesto u Kruzovom životu.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Pogledajte još fotografija Izabele, usvojene ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!