Tom Kruz baš nema sreće u ljubavi. Samo što je uplovio u vezu sa lepom Ruskinjom Elsinom Kajrovom usledili su problemi kada se oglasio njen bivši i upozorio glumca da će uvek morati da ima "široko otvoren novčanik", s obzirom da njegova nekadašnja supruga ima "skup ukus i oko za luksuzne stvari".

"Moja bivša žena potrošila je 12 miliona funti na odeću i tašne tokom našeg 11-godišnjeg braka", rekao mu je i dodao da je "srećan zbog nje", te da joj "želi sve najbolje."

Međutim, iako se činilo da reči Dmitrija Cetkovog, oligarha i trgovaca dijamantima nisu uticale na odnos Kruza i Kajrove, situacija se promenila par nedelja potom. 

Tom kruz je raskinuo vezu.
Chris Dyson / BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako piše Page Six, par je raskinuo samo par dana nakon što je glumac upoznao njenu decu.

Tom je navodno taj koji je "ohladio tu romansu", ali je želeo da ostane prijatelj s ruskom lepoticom jer žive u istoj stambenoj zgradi u Londonu.

"Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način i onda da se sretnu u liftu. Među njima nema ljutnje, a za Toma je ta veza jednostavno išla svojim tokom", rekao je izvor.

Elsina je ostala bez Kruza zbog bivšeg muža
instagram/elsina_k 

Inače, izvori tvrde da je Kruzov tim bio izuzetno zabrinut zbog njegove veze sa Elsinom, naročito sajentolozi, kao i "sveštenici", odnosno ljudi na čelnim pozicijama, upravo zbog "njenog lajavog bivšeg".

Pročitajte još: ŠAKIRU NIJE SMUVAO ZBOG MILANA, PA PREŠAO NA BOGATU ĆERKU RUSKOG POLITIČARA: Onaj kojeg svaka proklinje ima novu devojku

"On je glumac i ne može da snima, a da njen muž priča nešto svaki put kada ga spomenu u štampi", rekao je izvor. "Oni jednostavno nisu hteli da imaju posla sa bivšim mužem koji svakih nekoliko nedelja smišlja nešto gadno da kaže."

Podsetimo, Elsina je ćerka Rinata Kajrova, vodećeg ruskog političara, čija se vrednost procenjuje na pet milijardi funti, te je bliski saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina i jedan od njegovih najboljih prijatelja. Ona je bila u braku sa Cetkovim, koji se obogatio na dijamantima i rudarenju. 

instagram/elsina_k Pogledajte kako izgleda nova devojka Toma Kruza.

Kairov je profitirala od razvoda – dobila je skupe dizajnerske komade, kao i tašne čije su se cene kretale od 5.000 do 35.000 funti. Čak je dospela na naslovne strane nakon njihovog brakorazvodnog postupka jer je tvrdila da je sakrila torbice i drugu imovinu od svog muža. Sve to je pravdala time da je njen, sada bivši suprug, "jedan od najtraženijih na listi Kremlja".

Inače, nju su još na početku veze upozoravali zbgo Kruza, jer je poznato da u njegovom životu, kao i sa svim ženama pre nje, sajentolozi vuku konce. Navodno mu je i bivšu suprugu Kejti Holms izabrala crkva, nakon haosa sa Nikol Kidman koja je, zbog sajentologa, ostala i bez dece.

Nikol je zbog Kruza ostala bez dece.
Profimedia 

Doduše, ni Kejti nije prošla bolje, te je, da bi dobila razvod i zadržala dete, morala da beži kroz 10 država, a danas, upravo zbog toga, ne napušta Njujork.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, JESSE BAUER / INSTAR Images / Profimedia Slavna glumica obućom privlači pažnju

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.