Kejti Holms uslikana je na ulicama Njujorka, tačnije, na stanici za metro dok je čekala voz. Činjenica da je reč o glumici koja ima milione dolara (njeno bogatstvo se procenjuje na 23 miliona dolara) mnoge je iznenadila, s obzirom da sebi može da priušti i privatnog vozača i daleko udobniju vožnju od metroa. 

Kejti se na to, očigledno, ne obazire, ali ljudima nije promakla njena štedljivost koja je pojačana u poslednje vreme. Iako je uslikana i na nekim većim događajima, mnogi su primetili da Holms izgleda ispijenije i umornije nego inače, ali i zabrinuto

Kejti Holms na metro stanici.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, ona se godinama može videti samo u Njujorku, te čak ni filmove ne snima van ovog grada. Paparaci bi je uglavnom uslikali u njenom kvartu, kao i ćerku Suri, a ukoliko bi se i odvažila i otišla na drugi kraj grada, to bi bila kratka odsustva, nakon čega bi se brže-bolje vraćala kući. 

Zbog svega su mnogi ubeđeni da glumica ne sme da napusti Njujork, kao i da je njena obazrivost i "štedljivost" povezana sa ćerkom koja uskoro kreće na fakultet.

Suri Kruz i Kejti Holms na ulicama Njujorka.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se Kejti posvetila producentskom poslu umesto glumačkog, čini se da nijedan njen film nije imao toliko uspeha kao neka njena stara ostvarenja, zbog čega se misli da je u sve umešan Krub kog mnogi indirektno krive zbog "paranoje" glumice koja često izgleda preplašeno kada bi fotografi mogli da je uslikaju, naročito kada je sama.

Šuška se da glumac radi sve što je u njegovoj moći da dođe do ćerke koju nije video godinama, kako kaže, zbog "obaveza", a sa kojom, takođe navodno, pokušava da obnovi kontakt i da je privoli na stranu sajentološke crkve. 

Tom Kruz pokušava da dopre do Suri i kejti.
Chris Dyson / BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kejti je svojevremeno i pobegla od svog nekadašnjeg supruga kako bi izbegla takvu sudbinu za svoje dete. Tako je, na samom porođaju, morala da ćuti, jer je to način da se "beba bolje razvije", prema rečima sajentologa, a to je samo jedno od strogih, bizarnih pravila ovog omraženog kulta čiji je glumac član decenijama.

Kako bi sprečilo da se sa Suri dogodi ono što se desilo sa usvojenom decom Toma Kruza i Nikol Kidman, kada ih je glumac okrenuo protiv majke, Kejti je mesecima planirala beg pre velike inicijacije ćerke.

Kejti je odvela Suri kruz kako bi je sačuvala od sajentologa.
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Pročitajte još: IMA 2 ĆERKE, A SAMO JEDNA SME DA GA ZOVE TATA: Sada su je uslikali u javnosti, slika je i prilika jedine žene koju mrzi

Ona je bežala kroz 10 država do Njujorka gde je, kako će se ispostaviti, jedino sigurna. U godinama koje slede, Kejti nije napuštala grad, ali ni Suri, a sve kako ne bi rizikovale osvetu sajentologa.

Kejti Holms se plaši osvete sajentologa.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Kruza je ovo navodno jezivo ražestilo, te Kejti nikada nije oprostio što je pobegla, a svoju mržnju prema bivšoj supruzi pretvorio je u osvetu u kojoj je deblji kraj izvukla upravo njegova biološka ćerka.

Godinama se nisu videli, a Suri je pod zaštitom majke. Ipak, situacija se sada menja zbog koledža, a kako je navodno upravo Kruz taj koji, iako godinama nije video ćerku, plaća sve troškove za nju, nije čudno što mnogi misle da će se stvari promeniti kada Suri napuni 18. A da li će zaista tako biti, ostaje da vidimo. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ćerka slavnog glumca izrasla je u pravu lepoticu

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!