Anđelina Džoli se pojavila na crvenom tepihu sa ćerkom Vivijen, povodom premijere mjuzikla "The Outsiders" na kojem su zajedno radile, u njujorškom pozorištu Bernard B. Jacobs.

Ponosna majka nije skidala osmeh sa lica dok je stajala kraj svoje 15-godišnje asistentkinje kojoj je ovo prvi posao tog tipa, a sudeći po reakcijama, tinejdžerka je opravdala očekivanja svoje majke. 

Inače, Džoli je bila koproducentkinja mjuzikla, dok je ćerka Vivijen radila na projektu kao volonterski asistent.

"Bila je tu da pomogne na bilo koji način i naučila je toliko od Džastina Levina i celog kreativnog tima",otkrila je Anđelina za People.

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u dugoj svilenoj zlatnoj haljini preko koje je nosila braon plašt, a look je upotpunila upečatljim minđušama i crvenim karminom. 

Sa druge strane, njena ćerka se odlučila za tamno plavi kombinezon baš kao i Džastin Levin, a kosu je prebacila na stranu, kako se nekad nosilo pedesetih. Devojčica se, sudeći po fotografijama sjajno provela, a primetno je i da je energija između nje i drugih glumaca i saradnika bila sjajna. 

Ovo nije prvi put da je Vivijen učestvovala u nekom projektu svoje majke. Prvi put je to bilo 2014. u filmu "Maleficent". Tada je glumica prokomentarisala da je ćerka "podseća na njenu majku", kao i da joj se dopada "što nije usredsređena na to da bude centar pažnje, već da bude podrška drugim kreativcima". 

Međutim, njeno poređenje Vivijen sa njenom majkom mnogima se nije dopalo, jer su mišljenja da je bliznakinja slika i prilika oca. To se posebno videlo sada, kada su se pojavile fotografije sa premijere. 

Sličnost između njih je neverovatna, te ne čudi što su internet preplavila poređenja oca i ćerke. U usti mah, kako su i Anđelina i Bred glumci, ne čudi interesovanje njihove biološke dece za umetnost. 

"Može Anđelina da 'svojata' decu i da želi da liči na 'njene', ali Vivijen je ista otac. Čak su im i pokreti isti", komentarisali su ljudi na mrežama. 

Naravno, bilo je i onih koji su branili glumicu. "To što je likom isti otac, ne znači i da liči na njega po ponašanju", "Vivijen je možda likom Bred Pit, ali je po duši Anđelinina majka, i to je prelepo", samo su neki od komentara. 

Pročitajte još: BRED PIT BRUTALNO ZLOSTAVLJAO ANĐELINU? Ima dokaze da ju je više puta napao, čak je davio i jedno od dece

Bilo je i onih koji su se osvrnuli na neka loša dešavanja u porodici. "Ne krivim Anđelinu što se trudi da prikaže Vivijen kao naslednicu njene familije, čak i da nije tako. Zamislite da ste rodili nekog čiji vas lik iz dana u dan podseća na ono što vam je njen otac uradio... kapa dole Anđelini", jedna je od opaski na X-u, a mnogi su se nadovezali i da bi "poređenja sa Pitom trebalo da prestanu", te da je tinejdžerka "našla svoj put", i da "svet treba da je pusti da konačno bude srećna". 

Ovaj poslednji komentar naročito je odjeknuo jer je promena u energiji nešto što se prvo vidi. Setimo se da je ranije Vivijen često izgledala preplašeno, i krila se iza majke ili sestara. Iako su mnogi smatrali da tinejdžerka jednostavno ne voli pažnju, i ne prija joj interesovanje paparaca, na čitavu priču bačeno je novo svetlo od kada se saznalo da je Bred navodno bio nasilan ne samo prema Anđelini, već i prema deci. 

Tako ga je prošle godine usvojeni sin Paks optužio da je "loš otac", kao i da ga se mlađa deca "plaše".

Nova sudska dokumenta sa poslednjeg suđenja Džolijeve otkrila su da deca, naročito najmlađa, i dalje imaju traume koje nisu prevazišli.

Vivijen sa bratom.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nijedno od dece nekadašnjeg para godinama se ne može videti u javnosti sa Pitom, iako pojedini izvori tvrde da glumac ima komunikaciju kako sa Šajlo, tako i sa blizancima Noksom i Vivijen. Ipak, nije poznato da li u ovim tvrdnjama ima istine.

Svakako, lepo je videti Vivijen nasmejanu, a nakon svega čini se da je jedina koja ima nameru da glumačke gene koje je nasledila od roditelja - iskoristi, doduše, iza kamere. A još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Vivijen Džoli Pit

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!