Od kako je bivšeg supruga Breda Pita optužila za jezivo nasilje, ne samo nad njom, već i nad njihovom decom, Anđelina Džoliretko se pojavljivala u javnosti. Ona je nakon haosa u medijima napustila zemlju i otišla u Pakistan gde je radila sa izbeglicama kao izaslanica Ujedninjenih Nacija, a sada se vratila kući u Los Anđeles gde su je paparaci uslikali sa 14-godišnjom ćerkicom Vivijen. 

Njih dve su išle u kupovinu namirnica, ležerno obučene, iako je sve iznenadio izbor Džolijeve da uz laneneni komplet ponese zimski kaput i otvorene sandale.

Anđelina je sve vreme bila izrazito neraspoložena, što se videlo po njenom izrazu lica, i nervoznom kuckanju preko telefona, dok Vivijen nije skidala masku sa lica. Njih dve su veoma brzo kupile to po šta su došle i sklonile se sa "radara" fotografa. 

Inače, zanimljivo je da se od sve dece, Anđelina najčešće pojavljuje upravo sa Vivijen, iako se o njoj ne zna mnogo, zbog čega važi za jedno od najtajanstvenije dece Džolijeve i Pita. Podsetimo, Bred i Anđelina su svojevremeno upravo na fotografijama blizanaca Noksa i Vivijen zaradili vrtoglavih 15 miliona dolara, kada su ekskluzivne fotografije prodali magazinima People i Hello. Dobijeni novac su kasnije iskoristi u dobrotvorne svrhe.

Bred Pit i Anđelina Džoli su na fotografijama blizanaca zaradili 15 milona dolara.
Most Wanted Pictures, Inc. / Most Wanted Pictures / Profimedia 

Za Vivijen se često smatralo da je stidljiva, pa čak i plašljiva, te je često uslikana kako se grčevito drži za Anđelinu, zbog čega ne čude priče da je Anđelina to iskoristila i prvu je okrenula protiv oca.

Vivijen Džoli Pit se retko odvaja od majke.
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ubeđuje ih da su njene priče istina jer su "oni bili mali", a ona se seća. Nažalost, deca su stalno sa njom, i ne čudi što joj za mnogo toga veruju", tvrdi izvor. Anđelina na sve načine pokušava da dobije potpuno starateljstvo nad decom. Insistira da se ponovo otvori istraga da bi se procenilo da li je Bred sposoban da vodi računa o deci, te da u suprotnom sva prava priparnu njoj.

Anđelina Džoli okreće decu protiv Breda.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega je ispričala detalje navodnog incidenta u avionu kada je glumac navodno bio u alkoholisanom stanju.

"Sva deca su bila uplašena. Angelina je povredila lakat i leđa, a jedno je dete Bred pokušao da uguši, te mu je uz to zadao i udarac u lice", tvrde izvori bliski Anđelini dok oni s Bredove strane pak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Zapravo, do pre nekoliko meseci intezivno se provlačila priča da Viviijen zapravo želi da pređe da živi kod oca. Kako pišu strani mediji, još jedna stvar koja sprečava Vivijen da pređe kod Breda je i Noks za kog je veoma vezana, a koji se, po pričama, često oseća kao autsajder, jer su ostala deca u prvom planu, a šta je od svega toga istina, pokazaće vreme.

Još fotografija Vivijen, i koliko se promenila za sve ovo vreme pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Vivijen Džoli Pit

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!