Najmlađa ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, bliznakinja Vivijen, dugo se nije mogla videti u javnosti. Poslednji put kada je paparacima pošlo za rukom da je uslikaju bilo je prošle godine krajem avgusta, nedaleko od pozorišta u Njujorku

Tada se i saznalo da je 15-godišnjakinja dobila prvi posao, a direktno nadređena joj je bila upravo majka Anđelina koja je prvi put režirala predstavu na Brodveju

A iako su tada mislili da će za ovako prestižan projekat angažovati iskusne ljude kao svoje asistente, ona je ovu poziciju dodelila upravo ćerki.

Anđelina Džoli sa ćerkom Vivijen ispred pozorišta
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Ona me podseća na moju majku Vivijen, jer ne želi da bude u centru pažnje, već da podržava druge kreativne ljude. Ozbiljna je i promišljena kada je pozorište u pitanju i razume na koji način može da doprinese projektu", saopštila je tada kratko Anđelina.

Sada se mjuzikl konačno prikazuje, a na "The Outsiders Musical" Instagram profilu osvanula je zajednička fotografija celokupne ekipe među kojoj je upravo Vivijen što je privuklo pažnju javnosti (treća fotografija u karuselu).

Tinejdžerka kao da je preko noći izrasla iz devojčurka u mladu devojku, što su mnogi komentarisali, ali i činjenicu da od sve dece, Vivijen najviše liči na svog oca

Sličnost između njih je neverovatna, te ne čudi što su internet preplavila poređenja oca i ćerke. 

Sudeći po fotografijama koje su osvanule na profilu mjuzikla, devojčica se sjajno zabavljala, što je potvrdio i njen široki osmeh na licu. Naročito jer se u javnosti u prošlosti nije mogla videti nasmejana. Naprotiv. 

Često je izgledala preplašeno, i krila se iza majke ili sestara. Iako su mnogi smatrali da tinejdžerka jednostavno ne voli pažnju, i ne prija joj interesovanje paparaca, na čitavu priču bačeno je novo svetlo od kada se saznalo da je Bred navodno bio nasilan ne samo prema Anđelini, već i prema deci. 

Vivijen je često u javnosti izgledala preplašeno.
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pročitajte još: DŽABA JOJ LEPOTA I SLAVA Prijateljice nema jer krade muževe, druži se samo samo sa decom a sada i ćerka (15) radi za nju

Tako ga je prošle godine usvojeni sin Paks optužio da je "loš otac", kao i da ga se mlađa deca "plaše".

PAks je optužio Breda Pita da je loš otac.
Instagram 

Nova sudska dokumenta sa poslednjeg suđenja Džolijeve otkrila su da deca, naročito najmlađa, i dalje imajutraume koje nisu prevazišli.

Nijedno od dece nekadašnjeg para godinama se ne može videti u javnosti sa Pitom, iako pojedini izvori tvrde da glumac ima komunikaciju kako sa Šajlo, tako i sa blizancima Noksom i Vivijen. Ipak, nije poznato da li u ovim tvrdnjama ima istine. 

Svakako, lepo je videti Vivijen nasmejanu, a nakon svega čini se da je jedina koja ima nameru da glumačke gene koje je nasledila od roditelja - iskoristi, doduše, iza kamere. A još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Vivijen Džoli Pit

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati: