Iako se mislilo da se rat bivših supružnika, Anđeline Džoli i Breda Pita, konačno bliži kraju, istina je potpuno suprotna. Stvari su se drastično zakomplikovale od kako je glumica odlučila da otkrije sudu da je bivši suprug nije zlostavljao samo jednom, u avionu, kako se do sada mislilo u javnosti, već da su napadi i maltretiranje bili česti u njihovom braku.

Prema sudskim spisima, Bredove poslednje reči koje je uputio i Anđelini i porodici: "Je*i se, je*ite se svi vi". Pre toga je suprugu prodrmao jako, i pokušao da napadne i usvojenog sina Medoksa.

"Nazvao ju je kučkom i zgrabio je za glavu i ramena, potom je drmao", piše u dokumentima.

Anđelina Džoli tvrdi da je Pit bio nasilan prema njoj
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tim advokata glumice tvrdi da je Pit i ranije bio nasilan prema Anđelini, ali da je tada prvi put svoj bes iskalio na deci.

Bred Pit je, tvrdi Anđelina, u avionu ispolivao i nju i decu vinom i pivom, fizički nasrnuo na najstarijeg sina Medoksa, a potom i nju. Spominje se i da je davio jedno od dece. Anđelina kaže da ga je držala s leđa kada se namerno bacio unazad tako da su pali na red sedišta iza sebe.

"Pitova istorija fizičkog nasilja započela je davno pre incidenta u avionu, ali se tada prvi put usmerio na decu. Postoji istorija zlostavljanja, kontrole i prikrivanja incidenata, a Džolijeva poseduje dokaze u vidu svedočenja, e-mailova i fotografija koji će potkrepiti kako je pokušavao da prikrije svoje ponašanje", navode njeni advokati.

Bred je navodno maltretirao Anđelinu.
Shutterstock 

Pročitajte još: JEDINO DETE KOJE VOLI BREDA: Želi da pobegne od majke, sad kad se zna da su braći i sestrama pravi očevi drugi ljudi

Sudski dokumenti tvrde da je Pit godinama fizički zlostavljao Džoli, te je kontrolisao, kao i da deca i dalje imaju posledice "stalnog posttraumatskog stresa".

Pitovo demantovanje fizičkog nasilja, advokati Džolijeve su opisali kao "gaslajting", odnosno pokušaj da ubedi sve u njegovu verziju priče. 

Deca Anđeline Džoli i dan-danas imaju probleme zbog očevog nasilja.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, stoji da je izvršio "prinudnu finansijsku kontrolu nad njom" kroz njihov spor oko biznisa za proizvodnju vina Miraval jer se njihov razvod odugovlačio u proteklih sedam godina.

Povodom novih optužbi, glumac se nije oglašavao, ali je njemu blizak izvor prokomentarisao ponašanje Džolijeve "kao po šablonu", kao i da se tako nešto od nje očekivalo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!