Od kako se saznalo za mutne radnje Armija Hamera koji je mučio nekoliko devojaka, a bivšu silovao, žigosao i potom pokušavao da je "pojede", slavnom glumcu vrata Holivuda bila su momentalno zatvorena. Nakon skandala, Hamer se tri godine praktično skrivao od javnosti, te se čak u jednom trenutku bavio i nekretninama. Ipak, izreka "svakog čuda tri dana dosta" i u njegovom slučaju se pokazala kao tačna, te je nekada jedan od najvećih zavodnika uspeo da se vrati na javnu scenu krajem prošle godine. 

Glumac je najpre otvorio profil na Instagramu, a potom je i samouvereno pozirao na crvenom tepihu.

Danima potom paparaci su ga redovno slikali na ulicama Los Anđelesa gde se kretao slobodno, kao da jedan greh nema na savesti. Umesto Kajmanskih ostrva, njegova stalna adresa ponovo je postao Holivud, no pre nego što je javnost uspela da potpuno zaboravi žrtve, i ponovo padne na šarm Armijevog "lepog lica", njegova bivša supruga Elizabet Čembers odlučila je da progovori.

Armi Hamer na premijeri u Holivudu.
Dominic Lipinski / PA Images / Profimedia 

Elizabet koja je i sama glumica, baš kao i njen bivši suprug, promovisala je seriju "Grand Cayman: Secrets in Paradise" u kojoj je govorila o svemu što je proživela."Čak i u raju, teško je znati kome možeš da veruješ", krilatica je ostvarenja, a sama Elizabet upravo ove reči i te kako je osetila na svojoj koži.

"Velika Kajmanska ostrva su za mene bila utočište", započela je. "Doselila sam se ovde sa mužem i decom pre tri godine, ali su se stvari od tada promenile."

Podsetimo, u julu 2020, Čembers je podnela zahtev za razvod od Hamera, navodeći nepomirljive razlike nakon što su na mreže procurile poruke koje je on razmenjivao sa dadiljama i drugim devojkama koje su mu bile ljubavnice, a koje su sadržale nasilne se*sualne fantazije.

Kasnije je optužen za silovanje, što je negirao. Tužioci okruga Los Anđeles odbili su da ga optuže nakon istrage, navodeći nedovoljne dokaze.

Elizabet je sada, po sopstvenom priznanju, konačno odlučna u nameri da sve ostavi iza sebe. "Mnoge traume koje sam doživela u poslednje dve godine su iza mene. Prošla sam kroz veoma javan razvod. Bio je prožet skandalima", rekla je. 

Ona je svog bivšeg supruga opisala kao "najgoreg čoveka", naročito nakon što je odlučio da se tokom pandemije vrati za Los Anđeles, i ostavi je samu sa malom decom.

Sve što je preživela pretočila je upravo u seriju "Grand Cayman: Secrets in Paradise", a glumca je ovo ražestilo. Kako su izvori bliski Hameru rekli pre par meseci, "Armi je mislio da mu je oprostila nakon što se iskreno pokajao što je bio sebičnjak". "Čak i dele zajedničko starateljstvo nad decom", kaže insajder. 

"Ali mu se sada čini da je rešena da povrati svoju karijeru i zaradi neki dolar više, dok je njegov život u mulju", dodao je izvor na kraju.  

No, Elizabet nije bila zastrašena besom svog supruga. Sa druge strane, Armi se ponovo primirio, dok prati reakcije javnosti. 

Nakon što se saznalo za projekat njegove bivše supruge, Hamer je pokušao da se izvuče oprobanim receptom mnogih holivudskih "grešnika", te je u javnosti ispričao da ga je kao dete silovao sveštenik, te da je zato "oštećen". No, ova priča nije pila vodu, a njegov pokušaj "pranja" neslavno je prošao. 

Šta je uradio Armi Hamer?

Podsetimo, Hamer je navodno bivšu ljubavnicu napao i žigosao, dok je drugu silovao i želeo da je ubije kako bi joj "glodao rebra". Iako je glumac demantovao tvrdnje oštećenih devojaka, sve je palo u vodu kada su procurile glasovne poruke koje im je slao, a u kojima je govorio da je maštao da ih "gleda dok ih siluju", kao i da je masturbirao dok je sve to zamišljao. Pisao im je i da želi da ih "peče na roštilju", a u većini poruka je pokazivao kanibalske skonosti, o čemu je najviše bilo reči u dokumentarcu "House of Hammer".

Pročitajte još: NA SLIKAMA BRIŽAN OTAC, A U STVARNOSTI MONSTRUM: Tereti se za silovanje i kanibalizam, a sad je viđen nakon dugo vremena

Njegove bivše devojke Kortni Vučeković i Džulija Morison, koje su navodno doživele zlostavljanje od Hamera iznele su svoje dokaze u vidu delova razgovora, skinšotova komunikacije

Poruke koje je slao Hamer
pritnscreen/youtube 

"Imam fantaziju o tome da neko dokaže svoju ljubav i odanost tako što će da mi dozvoli da ih vežem na javnom mestu noću i da njihovo telo učini slobodnim za upotrebu", napisao je glumac, tvrdi Morison čitajući tekstualnu poruku.

U trejleru se takođe prikazuje i glasovna poruka koju je Hamer navodno snimio i poslao.

"Moja opklada je podrazumevala da se pojavim kod tebe i da te potpuno vežem i onesposobim i da budem u mogućnosti da radim šta god želim sa svakom rupom u tvom telu dok nisam završio s tobom", izjavio je glumac.

U novom trejleru se pojavljuje i Hamerova tetka, Kejsi Hamer, koja je producent i konsultant u dokumentarnoj seriji, koju su režirali Eli Hakami i Džulijan Hobs. Ona je 2015. napisala i knjigu pod nazivom "Surviving My Birthright" u kojoj tvrdi da ju je njen otac zlostavljao.

Armi Hamer se izvukao nakon optužbi
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dokumentarac "hronološki prati duboko zabrinjavajuće optužbe iznete protiv hvaljenog i obožavanog glumca Armija Hamera i mračnog, izopačenog nasleđa dinastije Hamer". Međutim, i pored dokaza, poruka, Hamer je pušten na slobodu, što je izazvalo bes ljudi. 

"Znači, dovoljno je da budete bogati i odmah je puj-pike ne važi", "Zašto ovaj čovek nije još uvek u zatvoru", "Zlostavljač nastavlja da snima filmove?", "Zašto ovom čoveku neko daje šansu", "Ne razumem ljude koji se druže sa silovateljima", samo je delić koji se mogao pročitati nakon svega.

Armi se slobodno kreće Los Anđelesom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zato se smatra da Armi zapravo čeka da se slegne prašina, naročito sada, nakon dokumentarne serije njegove supruge, a da li će uspeti da se vrati u Holivud, ostaje samo da vidimo.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavni glumac optužena za silovanja i kanibalizam

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Preko 40% mladih misli da je ok udariti šamar devojci Wanted/Mondo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!