Holivudski glumac Armi Hamer pre nekoliko meseci je optužen za zlostavljanje nekoliko žena, a nakon toga na površinu su isplivali i stravični detalji njegovih predaka.

Armi je plenio pažnju ženskog pola, a na njegov pogled retko je ko je uspeo da ostane imun. Ipak, iza ovog 36-godišnjaka stoji životna priča koja je šokirala javnost.

Naime, najpre se 2020. godine razveo od 39-godišnje Elizabet s kojom je bio u braku od 2010. godine i s kojom ima dvoje dece. Za razvod je navodno bila kriva njegova afera sa partnerkom iz filma 'Rebecca', Lili Džejms.

A onda je u narednim mesecima sve više žena počelo da ga optužuje za seksualno zlostavljanje. Na anonimnom Instagram profilu objavljene su poruke koje je navodno slao ženama između 2016. i 2020. godine u kojima je opisivao svoje seksualne fantazije koje su uključivale zlostavljanje pa čak i kanibalizam.

"Ja sam sto posto kanibal. Želim da te pojedem. To je užasno priznati, nikada to do sada nisam otkrio. Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo", glasi jedna od zastrašujućih poruka koju je Hamer navodno poslao.

Armi Hamer pre nekoliko meseci je optužen za zlostavljanje nekoliko žena.
Instagram 

Tako ga je jedna devojka, koja se u javnosti predstavila kao Efie, optužila za zlostavljanje. Naime, tvrdila je da ju je glumac četiri sata seksualno i fizički zlostavljao 2017. godine i da su četiri godine bili u turbulentnoj vezi dok je on još bio u braku. Manekenka Pejdž Lorens izjavila je kako je želio da pronđe lekara koji bi joj odstranio rebra jer ih on "želi skuvati i pojesti", a sličnu stvar je izjavila i Kortni Vuceković koja je potvrdila da glumac voli sadizam.

Iako je sve ovo već dovoljno bizarno i zastrašujuće, čini se da "krv nije voda". Naime, čak pet generacija porodice Hamer bilo je upleteno u skandale povezane sa seksualnom izopačenošću, nasiljem, drogom i korupcijom.

Naime, njegov je deda Džulijan je navodno oržavao orgije, a otac imao seksualni tron visok preko dva metra. Armiejev čukundeda, doktor Džulijus Hamer, završio je u zatvoru zbog ubistva iz nehata nakon što je 1919. godine izvršio ilegalni abortus supruzi jednog boljševičkog diplomate zbog čega je ona tri dana nakon toga preminula.

Ali ni ovde nije kraj. Njegov sin Armand jednu je od svojih ljubavnica, Martu Kaufman, stavio na čelo svog umetničkog udruženja, ali kada je njegova supruga posumnjala u njegov čin, Martu je naterao da nosi perike, naočare i da se povrgne plastičnim operacijama. Navodi se i da ju je terao na ponižavajuće seksuale činove, kao i da joj je neprestano prisluškivao telefon.

Glumčev deda je održavao orgije, dok je njegov čukundeda bio u zatvoru zbog ubistva.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izopačena linija ide dalje. Armandov sin Džulijan sa 26 je godina je završio u zatvoru zbog ubistva prijatelja, ali je kasnije oslobođen jer su njegovi advokati "dokazali" da se napad dogodio u nužnoj samoobrani. I uz njegovo se vežu strašne optužbe za zlostavljanje, ali u još gorem obliku - zlostavljanje u porodici. Naime, njegova je ćerka u svojim memoarima odrastanje opisala kao noćnu moru.

Navodno je pronašla njegove fotografije gde je pozirao go za vreme orgija, a zbog njih se prisetila i detinjstva iz kog nosi teške traume.

"Duboko u sebi, oduvek sam znala da mi je otac nešto uradio, ali on je bio moj otac i nisam htela da verujem u to", napisala je u knjizi.

Armi je bio na rehabilitaciji kako bi se izlečio od zavisnosti.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pre nekoliko dana najmlađeg iz uklete dinastije paparaci su uslikali sa decom na bazenu na Kajmanskim ostrvima gde provodi praznike. To je ujedno bio i prvi put da je Armi nakon više od pola godine primećen u javnosti nakon rehabilitacije na koju se prijavio kako bi se izlečio od zavisnosti od droge, alkohola i seksa.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!