Glumac Armi Hamer (35) je pre nekoliko dana nakon dužeg vremena primećen u javnosti s decom na bazenu na Kajmanskim ostrvima gde provodi praznike.

To je prvi put da se nakon više od pola godine pojavio u javnosti nakon rehabilitacije na koju se prijavio kako bi se izlečio od zavisnosti od droge, alkohola i seksa.

Pred ovim glumcem bila je blistava karijera, ali onda ga je zahvatio čitav niz skandala. Prvo se 2020. godini razveo od 39-godišnje Elizabet Džejmbers s kojom je bio u braku od 2010. godine i s kojom ima dvoje dece.

Za razvod je navodno bila kriva njegova afera s partnerkom iz filma "Rebecca" Lili Džejms.

Armi Hamer optužen je za seksualno zlostavljanje.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Život je potpuno počeo da mu se urušava u januaru 2021. godine kada ga je više žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Na anonimnom profilu na Instagramu objavljeni su snimci poruka koje je navodno slao ženama između 2016. i 2020. godine u kojima je opisivao svoje seksualne fantazije koje su uključivale zlostavljanje pa čak i kanibalizam.

Rmi Hamer pojavio se u javnosti nakon dugo vremena.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Devojka koja se u javnosti predstavila kao Efi optužila ga je za silovanje. Tvrdila je da ju je glumac četiri sata seksualno i fizički zlostavljao u aprilu 2017. godine, kao i da su četiri godine bili u turbulentnoj vezi dok je još bio u braku.

Manekenka Pejdž Lorenc optužila ga je da joj je rekao kako želi da pronađe lekara koji bi joj odstranio deo rebara jer on želi da ih dimi, skuva pa pojede.

Kortni Vučeković takođe se neko vreme viđala s glumcem i potvrdila da voli sadizam, kao i da je pričao o želji da joj slomi i pojede rebra. Hamer i njegov advokatski tim sve optužbe su odbacili. Takođe, u nekim porukama je spominjao dovođenje muškaraca u krevet i to kako bi mu bili robovi.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Armi Hamer u javnosti nakon dugo vremena

Policija Los Anđelesa pokrenula je istragu nakon optužbi za silovanje, a nedavno su potvrdili da je istraga završena i da su slučaj prosledili lokalnom javnom tužiocu.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!