Armi Hamer važio je za jednog od najlepših i najtalentovanijih glumaca u Holivudu sve dok se nije otkrilo koliko je zapravo izopačen. Ovaj čovek nije nije prezao ni od čega i ko zna koliko bi slika naizgled uzornog muškarca i profesionalca ostala netaknuta da njegove žrtve nisu odlučile da progovore i iznesu u javnost detalje jezivog zlostavljanja koja su nalik onima u horor filmovima.

Žrtve ovog poznatog glumca otkrile su užasne detalje ali objavile i prepiske i dokaze o tome da je Armi kanibal kao i da je "želeo da masturbira dok im lomi rebra", a pored toga sada su se  pojavile i nove gnusne prepiske koje su ponovo zgrozile javnost.

armi hamer optužen je za zlostavljanje i kanibalizam
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, mnoge njegove žrtve nisu iznele javno detalje mučenja, što je sada tema novog dokumentarca o zlodelima Armija Jamera pod nazivom "House of Hammer".

Trejler koji je objavljen pre nešto više od mesec dana sadrži intervjue sa Kortni Vučeković i Džulijom Morison, dve Hamerove bivše devojke koje su navodno doživele zlostavljanje od Hamera.

U trejleru smo mogli da vidimo da su žene podelole tekstove - delove poruka, snimke ekrana i glasovne poruke za koje tvrde da im je poslao glumac.

U jednoj od prepiski moglo se videti da je Armi imao fantazije o tome da gleda kako siluju njegovu devojku.

poruka koju je armi poslao svojoj žrtvi
pritnscreen/youtube 

"Imam fantaziju o tome da neko dokaže svoju ljubav i odanost tako što će da mi dozvoli da ih vežem na javnom mestu noću i da njihovo telo učini slobodnim za upotrebu", napisao je glumac, tvrdi Morison čitajući tekstualnu poruku.

U trejleru se takođe prikazuje i glasovna poruka koju je Hamer navodno snimio i poslao.

"Moja opklada je podrazumevala da se pojavim kod tebe i da te potpuno vežem i onesposobim i da budem u mogućnosti da radim šta god želim sa svakom rupom u tvom telu dok nisam završio s tobom", izjavio je glumac.

U novom trejleru se pojavljuje i Hamerova tetka, Kejsi Hamer, koja je producent i konsultant u dokumentarnoj seriji, koju su režirali Eli Hakami i Džulijan Hobs. Ona je 2015. napisala i knjigu pod nazivom "Surviving My Birthright" u kojoj tvrdi da ju je njen otac zlostavljao.

Dokumentarac "hronološki prati duboko zabrinjavajuće optužbe iznete protiv hvaljenog i obožavanog glumca Armija Hamera i mračnog, izopačenog nasleđa dinastije Hamer", navodi se u saopštenju za javnost.

Inače, pred Armijem je bila blistava karijera, ali onda ga je zahvatio čitav niz skandala. Prvo se 2020. godine razveo od 39-godišnje Elizabet Džejmbers s kojom je bio u braku od 2010. godine i s kojom ima dvoje dece. Za razvod je navodno bila kriva njegova afera s partnerkom iz filma "Rebecca" Lili Džejms.

Život je potpuno počeo da mu se urušava u januaru 2021. godine kada ga je nekoliko žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

dokumentarac o armoju hameru otkriva jezove detalje
Instagram 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!