Teško da je iko i mogao da zamisli da se iza lica Armija Hamera, jednog od najlepših i najtalentovanijih glumaca Holivuda, zapravo krio izopačen um koji nije prezao niodčega.

I ko zna do kada bi slika uzornog muškarca i cenjenog profesionalca ostala netaknuta da njegove žrtve nisu odlučile da progovore i iznesu u javnost detalje zlostavljanja koja se graniče sa onim što smo mogli da vidimo samo u horor filmu.

Armi Hamer važio je za zlostavljača.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, postojalo je mnogo toga što devojke nikada nisu iznele javno, sve do sada, a što je tema novog dokumentarca o zodelima glumca "House of Hammer".

Zlostavljanja, kanibalizam, žigosanje, silovanja... samo je delić onoga što će se otkriti u seriji od tri dela koja će istraćiti optužbe za koje se tereti bivša holivudska zvezda od 2021. godine. Hamer je doduše od samog starta negirao ove optužbe.

Trejler, objavljen u sredu 10. avgusta, sadrži intervjue sa Kortni Vučeković i Džulijom Morison, dve Hamerove bivše devojke koje su navodno doživele zlostavljanje od Hamera.

U trejleru žene dele tekstove, snimke ekrana i glasovne poruke za koje tvrde da im je poslala bivša holivudska zvezda.

Armi Hamer zlostavljao je svoje devojke.
Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U tekstualnoj poruci, koju je navodno napisao Armie Hammer, a koju je pročitala Džulija Morison, stoji: "Imam fantaziju o tome da neko dokaže svoju ljubav i odanost tako što će da mi dozvoli da ih vežem na javnom mestu noću i da njihovo telo učini slobodnim za upotrebu."

Džulija Morison progovorila je o zlostavljanju od strane Armija Hamera.
pritnscreen/youtube 

U trejleru se prikazuje glasovna poruka koju je Hamer navodno snimio i poslao. 

"Moja opklada je podrazumevala da se pojavim kod tebe i da te potpuno vežem i onesposobim i da budem u mogućnosti da radim šta god želim sa svakom rupom u tvom telu dok nisam završio s tobom."

Žene tvrde da je Hamer takođe slao poruke koje su glasile - "Ja sam 100 posto kanibal".

Poruka Armija Hamera ledi krv u žilama.
pritnscreen/youtube 

U novom trejleru se pojavljuje i Hamerova tetka, Kejsi Hamer, koja je producent i konsultant u dokumentarnoj seriji, koju su režirali Eli Hakami i Džulijan Hobs. Ona je 2015. napisala i knjigu pod nazivom "Surviving My Birthright" u kojoj tvrdi da ju je njen otac zlostavljao.

Armi Hamer je kanibal.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Uskoro ću otkriti mračne, uvrnute tajne porodice Hamer", kaže Kejsi Hamer u trejleru.

Dokumentarna serija će se protezati dalje od Hamerovih zločina i raspravljati o njegovoj porodici i skandalima koji su mučili svaku generaciju.

 Međutim, istini za volju, Hamer nije prvi u njegovoj porodici za koga se vezuju zločini. Glumčev pra-pra-deda, Džulijus Hamer, osuđen je za ubistvo iz nehata kada je umrla supruga ruskog diplomate nakon što joj je izvršio abortus 1920. godine.

Godine 1955. Džulijan Hamer je ubio čoveka u svojoj kući u Los Anđelesu zbog kockarskog duga, ali je on tvrdio da se branio i optužbe su odbačene. Ovaj dokumentarac dolazi nakon što su žene razotkrile Armija Hamera tokom pandemije 2021. godine, koje tvrde da im je glumac slao uznemirujuće poruke.

Vučeković je razotkrila kanibalističke tekstualne poruke koje joj je Hamer navodno slao. Svojevremeno je rekla da je Hamer želeo da joj "slomi rebra, peče meso na roštilju i da ga pojede".

Kortni Vučković pretio je Armi Hamer da će joj izvaditi rebra.
Youtube 

Ostaje da sačekamo 2. septembar kada će dokumentarna srija imati premijeru, a već se sada čini da ono što ćemo saznati o nekada omiljenom glumcu definitivno nije za one sa slabim želucem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!