Od kako se saznalo za mutne radnje Armija Hamera koji je mučio nekoliko devojaka, a bivšu silovao, žigosao i potom pokušavao da je "pojede", slavnom glumcu vrata Holivuda bila su momentalno zatvorena.

Armi Hamer optužen je za zlostavljanje.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što su njegove bivše devojke i ljubavnice progovorile, te iznele u javnost jezivu istinu o zlostavljanju koje su trpele od strane glumca, kao i dokaze za svoje tvrdnje, Hamer je gotovo preko noći postao najomraženije lice u svetu sa kojim niko nije želeo da ima posla.

Iako je isprva demantovao istinitost tvrdnji, sve je palo u vodu kada su procurile glasovne poruke koje je slao devojkama, a u kojima je maštao da "gleda dok ih siluju", ili im pak pisao i govorio da će ih "peći na roštilju".

Hamer je navodno bivšu i napao i žigosao, dok je drugu bivšu silovao i želeo da je ubije kako bi joj "glodao rebra". Takođe, i u drugim porukama često je pokazivao kanibalske skonosti.

Nakon svega, Armi se sklonio iz javnosti, a navodno je počeo i da radi kao prodavac luksuznih aranžmana, međutim, i bez ovog posla je ostao kada je vlasnik shvatio koliku štetu je kompaniji nanelo njegovo ime.

Armi Hamer pokušao je da radi kao prodavac.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mesecima se nije znalo ništa o njemu, sve do sada kada je uhvaćen u Italiji u društvu glumice Ališije Vikander. Očevici su potvrdili da su zvezdu "Tomb Ridera" videli u popularnom restoranu u Rimu, a činilo se da joj je Hamerovo društvo i te kako prijalo. 

Njen suprug, Majkl Fasbender, nije bio prisutan, a sa njima sui bile još dve neidentifikovane osobe ."To nije ništa skandalozno", rekao je jedan od izvora bliskih Hameru i Vikander dodajući da se glumci poznaju već neko vreme, te da su čak i igrali zajedno u filmovima "The Man From U.N.C.L.E." 2015. i "Freak Shift" 2020. godine. 

Međutim, ovo druženje pokrenulo je glasine da se Armi Hamer vraća u Holivud, te da trenutno rade na novom projektu. 

Od kako su se odigrali skandali, glumac nije napuštao Kajmanska ostrva gde se u tajnosti preselio. Ubrzo se i razveo od supruge Elizabet Čembers koja nije želela da ima išta sa njim nakon optužbi. 

Glumac je još pre zvaničnog razvoda uplovio u odnos sa higijeničarkom Lizom Perejama koja takođe živi na Kajmanskim ostrvima. Međutim nije poznato da li je par još uvek zajedno. 

Ipak, za sve ovo vreme, Armi se nije mogao videti van Kajmanskih ostrva gde njegova porodica ima imanja, te činjenica da se slobodno "šeta" po Evropi, mnoge je razljutila.

Armi Hamer je trenutno u Evropi.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Znači, dovoljno je da budete bogati i odmah je puj-pike ne važi", "Zašto ovaj čovek nije još uvek u zatvoru", "Zlostavljač nastavlja da snima filmove?", "Zašto ovom čoveku neko daje šansu", "Ne razumem ljude koji se druže sa silovateljima", samo je delić koji se mogao pročitati. 

Za sada nije poznato da li se Hamer zaista vraća u Holivud, ali s obzirom na njegovo ponašanje u poslednje vreme, kao i pokušaje pravdanja za sve što je uradio, kao što je, primera radi, da ga ga je "silovao sveštenik kada je bio mali", te da je zbog toga zlostavljao druge", nije isključeno da će se Hamer ponovo naći na malim ekranima u nekom trenutku. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!