Holivudski glumac Armi Hamer nedavno se vratio u Los Anđeles sa Kajmanskih ostrva gde je boravio neko vreme.

35-godišnji glumac koji je optužen za niz zlostavljanja i kanibalizam, snimljen je u Los Anđelesu kako uživa pored bazena u hotelu u južnoj Kaliforniji a tom prilikom otkrio je i nove tetovaže na grudima i ruci.

Njegove nove tetovaže imaju posebno značenje - Armi sada ima dve slike trougla na svom telu. Na sredini njegovih grudi nalazi se naopaki trougao i još jedan trougao sa linijom koja prolazi kroz njega i koja je na njegovoj ruci.

Ove tetovaže su alhemijski simboli za vazduh i vodu.

"Nacrtan kao trougao nagore pogođen horizontalnom linijom, vazduh je suprotan zemlji. Povezuje se sa toplotom i vlagom (tj. vodenom parom koju su alhemičari povezivali sa vazduhom umesto sa vodom) i posmatra se kao sila koja daje život. Prikazan kao jednostavan trougao okrenut naopako, simbol vode se posmatra kao hladan i mokar. Njegova boja je plava, a takođe je povezana sa ljudskom intuicijom, piše SimbolSage.com.

Podsetimo, Armi je optužen da je silovao devojke, ali i da se nad njima iživljavao, žigosao ih i pretio klanjem

armi hamer optužen je za zlostavljanja i kanibalizam
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pred ovim glumcem bila je blistava karijera, ali onda ga je zahvatio čitav niz skandala. Prvo se 2020. godini razveo od 39-godišnje Elizabet Džejmbers s kojom je bio u braku od 2010. godine i s kojom ima dvoje dece. Za razvod je navodno bila kriva njegova afera s partnerkom iz filma "Rebecca" Lili Džejms.

Život je potpuno počeo da mu se urušava u januaru 2021. godine kada ga je više žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Na anonimnom profilu na Instagramu objavljeni su snimci poruka koje je navodno slao ženama između 2016. i 2020. godine u kojima je opisivao svoje seksualne fantazije koje su uključivale zlostavljanje pa čak i kanibalizam.

Manekenka Pejdž Lorenc optužila ga je da joj je rekao kako želi da pronađe lekara koji bi joj odstranio deo rebara jer on želi da ih dimi, skuva pa pojede. Hamer i njegov advokatski tim sve optužbe su odbacili.

Takođe, u nekim porukama je spominjao dovođenje muškaraca u krevet i to kako bi mu bili robovi.

Detalji života i monstruoznih dela Armija Hamera biće prikazani u dokumentarnom filmu čija je premijera zakazana za 2. septembar.

jedna od poruka koje je armi slao žrtvama
pritnscreen/youtube 

Nova dokumentarna serija iz tri dela analizira optužbe protiv Armija i navodnog generacijskog zlostavljanja koje je prisutno u njegovom porodičnom stablu, u bogatoj porodici iz koje ovaj glumac potiče. Dokumentarac "hronološki prati duboko zabrinjavajuće optužbe iznete protiv hvaljenog i obožavanog glumca Armija Hamera i mračnog, izopačenog nasleđa dinastije Hamer", navodi se u saopštenju za javnost.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavni glumac optužena za silovanja i kanibalizam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!