Armi Hamer možda je nekada važio za jednog od najlepših i najtalentovanijih glumaca u Holivudu, ali sve se promenilo kada se saznalo kakav se zapravo monstrum krije iza lepog lica. Nakon što su njegove bivše devojke i ljubavnice progovorile, te iznele u javnost jezivu istinu o zlostavljanju koje su trpele od strane glumca, kao i dokaze za svoje tvrdnje, Hamer je gotovo preko noći postao najomraženije lice u Holivudu sa kojim niko nije želeo da ima posla.

Iako je isprva demantovao istinitost tvrdnji, sve je palo u vodu kada su procurile glasovne poruke koje je slao devojkama, a u kojima je maštao da "gleda dok ih siluju", ili im pak pisao i govorio da će ih "peći na roštilju".

Armi Hamer nekada je bio najuspešniji glumac.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hamer je navodno bivšu i napao i žigosao, dok je drugu bivšu silovao i želeo da je ubije kako bi joj "glodao rebra". Takođe, i u drugim porukama često je pokazivao kanibalske skonosti. 

Nakon svega, nekada najlepši i najtraženiji glumac sklonio se iz javnosti, a navodno je počeo i da radi kao prodavac luksuznih aranžmana, međutim, i bez ovog posla je ostao kada je vlasnik shvatio koliku štetu je kompaniji nanelo njegovo ime.

Sada se Hamer ponovo našao u neprilici jer ga tuži banka i to zbog dugova na kreditnoj kartici. Da zlo bude još gore, dugovanje je "tričavih" 60.000 dolara, što je ništa, ako se uzme u obzir da je glumac svojevremeno zarađivao milione, te da dolazi iz veoma imućne porodiceu kojoj se bogatstvo nasleđivalo i uvećavalo s kolena na koleno.

Armija Hamera tužila je banka zbog dugovanja.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, poslednjih meseci sve su glasnije bile priče da je Armi bankrotirao, te novonastala situacija samo potvrđuje da njegovo finansijko stanje nije baš najsjajnije.

Armi Hamer jedno vreme je radio kao prodavac.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, priča se da su od njega okrenuli leđa i drugi članovi porodice koji ne žele da imaju išta sa njim, niti da ga finansiraju, što su mnogi protumačili kao neviđeni blam. 

"Zamisli da danas zarađuješ milione, i imaš stotine miliona na računu, a danas nemaš ni za ratu kredita", "Odzvonilo ti je Hameru", "Mislio je da može da prođe nekažnjeno, a udaren je tamo gde ga najviše boli - na novčanik", "Kakav blam, od svih onih kuća, vila, bogatstva, sada te tuže za ništavnih 60.000 dolara"... pisali su ljudi na mrežama.

Armi Hamer više nema novca jer mu niko ne daje posao.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Armi se povodom svega još uvek nije oglašavao, a kako stvari stoje, ovo je sve samo početak kraja, te je teško očekivati da će se od svih skandala ikada oporaviti ili "sprati" ljagu sa svog obraza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!