Pred Armijem Hamerom je bila blistava karijera, ali onda ga je zahvatio čitav niz skandala. Prvo se 2020. godine razveo od 39-godišnje Elizabet Džejmbers s kojom je bio u braku od 2010. godine i s kojom ima dvoje dece. Za razvod je navodno bila kriva njegova afera s partnerkom iz filma "Rebecca" Lili Džejms.

Život je potpuno počeo da mu se urušava u januaru 2021. godine kada ga je nekoliko žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Pred Armijem Hamerom je bila blistava karijera, ali onda ga je zahvatio čitav niz skandala.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još 2021. godine, navodne sms poruke 36-godišnjeg glumca raznim ženama objavljene su na internetu, uključujući poruke u kojima je detaljno opisao svoje navodne kanibalističke fantazije i nastrane fetiše.

Optužilo ga je i nekoliko žena za nasilno ponašanje. Prvi put za dve godine, Armi Hamer je sada dao intervju za Er Mail gde je govorio o optužbama, otkrio da razmišlja o samoubistvu i rekao da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što je bio se*sualno zlostavljan kao tinejdžer.

U nastavku otkrijte sva izdvojena otkrića iz Armijevog prvog intervjua.

Zlostavljao ga je sveštenik

Armi kaže da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što ga je sveštenik (evanđelistički pastor) se*sualno zlostavljao kada je imao 13 godina.

Zlostavljao ga je sveštenik
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- To je za mene učinilo da se*sualnost u moj život na način koji je bio potpuno van moje kontrole. Bio sam nemoćan u toj situaciji. Nisam mogao ništa u toj situaciji. Se*sualnost mi je predstavljena na zastrašujući način gde nisam imao kontrolu. Tada su moji interesi bili: želim da imam kontrolu nad situacijom, se*sualno, istakao je on.

Odnosi sa osobama koje su ga optužile za zlostavljanje

Armi je priznao da je "dinamika moći bila isključena" i priznao da je bio nemaran prema svojim partnerkama.

- Imao sam mlađe žene u srednjim dvadesetim, kada sam ja bio u svojim 30-im. U to vreme sam bio uspešan glumac. Bile su srećne što su samo bile sa mnom i pristale bi na stvari za stvari za koje možda inače nekome ne bi rekle "da". To je neravnoteža moći u situaciji.

O razmišljanju o samoubistvu nakon optužbi

Armi je otkrio da je razmišljao o samoubistvu dok je život počeo da mu se raspliće.

- Ušao bih u okena i plivao koliko sam mogao, a onda se nadao da ću da se udavim, ili da me udari čamac, ili da me pojede ajkula, priseća se Armi života na Kajmanskim ostrvima.

- Onda sam shvatio da su moja deca još uvek na obali i da to ne mogu da im uradim.

Armi ima dvoje dece – ćerku Harper (8) i sina Forda (6) sa bivšom suprugom Elizabet Čejmbers.
printscreen/youtube/E! Red Carpet & Award Shows 

Armi ima dvoje dece – ćerku Harper (8) i sina Forda (6) sa bivšom suprugom Elizabet Čejmbers.

O njegovom ponašanju i naknadnim optužbama

Iako negira bilo kakve krivične radnje, Armi priznaje da je imao "svoje bubice" i da je proveo dosta vremena radeći na sebi.

- Ovde sam da priznam svoje greške, da preuzmem odgovornost za činjenicu da sam bio kreten, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude da se osećam bolje, a kada bih završio, nastavio sam dalje“, rekao je Armi.

- Sada sam zdravija, srećnija i uravnoteženija osoba. Mogu da budem tu za svoju decu na način na koji nikada nisam bio... Zaista sam zahvalan za svoj život i moj oporavak i sve. Ne bih se vratio i poništio sve što mi se dogodilo.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavni glumac optužena za silovanja i kanibalizam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!