Posrnuli holivudski glumac Armi Hamer zaposlio se kao iznajmljivač soba u odmaralištu na Kajmanskim ostrvima jer je ostao bez bilo kakvih primanja, a to dokazuju i fotografije u poslovnoj uniformi.

Izvor blizak njemu otkrio je za Variety da 35-godišnji glumac radi u kancelariji jer nije imao drugog izbora.

„Realnost je da je on potpuno ostao bez novca i sada pokušava da ispuni svoje dane i zaradi novac kako bi izdržavao svoju porodicu“, otkrio je izvor, dodajući da je Armi ranije upravljao stambenim kompleksom na Kajmanskim ostrvima, gde trenutno živi kako bi ostao blizu svoje dvoje dece, sedmogodišnje ćerke Harper i petogodišnjeg sina Forda, koje je dobio u braku sa bivšom suprugom Elizabet Čembers.

Armi Hamer zaposlio se kao iznajmljivač soba.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što je prošle godine optužen za seksualno zlostavljanje od strane više žena, Armiju je oduzet novac svoje milionerske porodice i primoran je da radi. Naime, glumac je praunuk naftnog tajkuna Armanda Hamera, a navodni zločini i skandali u koje su umešane generacije bogate porodice biće tema kriminalističkog specijala „House Of Hammer“, a emisija će se baviti skandalima kroz pet generacije.

Spekulacije su počele nakon što je na Tviteru objavljena slika letka iz Moritovog odmarališta, na kojoj je glumac prikazan kao vratar hotela. Međutim, advokat Endrju Bretler rekao je za magazin Variety da je to bila šala glumčevih prijatelja iz hotela, u kojem živi više od godinu dana.

Armi Hamer
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Roditelji moje prijateljice su otišli na odmor na Kajmanska ostrva i Armi Hamer im je bio vratar“, stoji u tvitu, koji je u međuvremenu obrisan sa društvenih mreža. Letka sa njegovom fotografijom uključivao je kupone za popust i reklamirao je da će Armi odvesti goste na kupanje sa divljim kornjačama i uputiti ih na najbolja mesta za ronjenje.

Armi se našao usred ogromnog skandala nakon što su na društvenim mrežama procurile njegove šokantne i bizarne poruke koje je slao svojim navodnim žrtvama, a koje su odlučili da objave.

Armi Hamer danas radi kao ugostitelj
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poruke koje je navodno slao objavljene su na Instagram profilu pod nazivom House of Effie, a uključuju njegove uznemirujuće želje da odseče nožni prst žrtvi i stavi ga u džep, poruke o silovanju i kanibalizmu.

Navodi se da su poruke poslate između 2016. i 2020. godine.

"Živiš samo da budeš moj robinja. Ja ću te posedovati, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje telo. Hoćeš li da dođeš i budeš moje vlasništvo do smrti? Ako hoćeš, preseći ću jedan od tvojih nožnih prstiju i držati ga u džepu, tako da si uvek sa mnom. Ja sam stopostotni kanibal i želim da te pojedem. Nikada to ranije nisam priznao. Želim da ti popijem krv", su samo neke od jezivih poruka.

Elizabet Čembers je bivša supruga Armija Hamera.
printscreen/youtube/E! Red Carpet & Award Shows 

Bliski prijatelj njegove bivše supruge Elizabet Čembers kaže da je bila šokirana čitavom situacijom, a po svemu sudeći, on je slao poruke dok je još bio u braku sa njom. Bivši supružnici su se razveli u julu prošle godine nakon što ju je prevario sa koleginicom Lili Džejms.

"Ispostavilo se da je Armi čudovište. Mnoge od ovih žena su stupile u kontakt sa Elizabetom i iako u početku nije želela to sebi da prizna, sada zna da su govorile istinu. Postojala je sasvim druga stranu Armija za koju nije bila svesna. Da li se to dešavalo sve vreme ili ne, ona još uvek nije sigurna", rekao je izvor za Dejli mejl.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Armi Hamer u javnosti nakon dugo vremena

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!