Rita Ora odnedavno je sudija u šou programu "The Masked Singer", a ovu ponudu obedučke je prihvatila ne bi li konačno pridobila Amerikance. Poznato je da godinama unazad pokušava da se probije na ovo tržište, ali zalud, naročito od kad je stala na žulj bivšem mentoru Džej Ziju. 

Za njih se ranije šuškalo i da imaju tajnu aferu, a glasinama nije pomogla ni prozivka Bijonse na albumu "Lemonade" gde je, kako mnogi smatraju, opisala upravo Ritu od glave do pete u autobiografskim pesmama.  

Albanka je nakon svega tužila Džej Zija, tvrdeći da je veću pažnju dao drugim izvođačima unutar njegove producentske kuće, zbog čega Ora pet godina nije mogla da tu izvodi svoje pesme. 

A kako je Rita i pre toga bila umešana u neke druge afere, jasno je zbog čega je u javnosti više poznata po promiskuitetnom životu nego po svom talentu, koji je neosporan, ali nedovoljan. Zbog svega pevačica dugo nosi titulu ozloglašene, iako se sada na sve načine trudi da to promeni. 

Nažalost, kako je "The Masked Singer" jedan od najpopularnijih emisija, ne čudi što je javnost jedva čekala da "iskopa" stare skandale pevačice koja je poreklom sa Kosova i koja je u prošlosti bila poznata po vređanju Srba i naše zemlje

Međutim, njene često neuke izjave nisu toliko uticale na njen imidž u svetu koliko je to učinila nesmotrenost u vezi sa Robom Kardašijanom. Upravo ono što mu je nekad radila, sada je vraćeno u žižu interesovanja.

Rob Kardašijan otkrio je istinu o Riti Ori.
DC / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Rita je 2012. ušla u kratkotrajnu romansu sa Robom Kardašijanom. Nakon dva meseca veze, pevačica je raskinula, navodno, zbog njenog "užurbanog radnog rasporeda" i njihovog nespojivog načina života.

Međutim, Rob je potom izašao u javnost sa drugačijom pričom. "Kada te žena vara sa jednim muškarcem, mogu da živim s tim. Ljudi prave greške, verujte mi. Oprostio sam mnogo puta…", započeo je Rob. "Ali kada žena ne poštuje sebe tako što se petlja sa više od 20 muškaraca dok je u vezi sa vernim muškarcem… jednostavno ne razumem kako žena to može da uradi svom telu. A tvoja karijera još nije ni počela. Ne trpim aljkavost. LOJALNOST", napisao je besno.

Kasnije je dodao: "Kako žena koja je toliko zauzeta pokušavajući da započne sopstvenu karijeru ima vremena da bude sa toliko tipova dok je u vezi?!"

"Zapravo mi se gadi što žena može da preda svoje telo više od 20 tipova za manje od godinu dana dok pokušava da započne karijeru", pisao je Rob na tadašnjem Tviteru. 

Rita se tada nije oglašavala, a kasnije je rekla da "nisu bili ekskluzivni", te da je to bila kratka romansa, kao i da im je bilo "zabavno". 

Međutim, istina je da su tvitovi Kardašijana doprineli tome da se sazna šta je sve albanska pevačica radila u prošlosti.

Rita Ora je više puta bila u centru skandala.
printscreen/ instastory 

Podsetimo, Ora je rođena u Prištini,1990. godine, a u London se odselila kada je imala samo godinu dana. Roditelji su joj Albanci. Ova albanska pevačica odmalena je zadojena idejom tradicionalnih porodičnih vrednosti koje joj je usadila majka Vera, pa kada je pitaju šta joj je najvažnije u životu u skoro svim intervjuima ona kaže "porodica". Međutim, tokom života, nije baš pokazala "tradicionalne, porodične vrednosti".

Često je menjala momke, a romanse jedva da su trajale godinu dana. Među neuspelim romansama su joj i ona sa Kalvinom Harisom i Luisom Hamiltonom, a sa Kelvinom je nekoliko puta bezuspešno obnavljala romansu.

Pročitajte još: PEVAČICA ALBANSKOG POREKLA U LJUBAVNOM TROUGLU: Razmenjivala nežnosti sa glumicom , a posle im se pridružio i njen dečko

Rita je i na glasu kao žena koja voli flert, ali i se*s u troje, baš kao i njen sadašnji suprug. Ne libi se da zavodi i oženjene muškarce, a još se svi sećamo kad su je "razapeli" zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Konorom Mekgregorom sa kojim je se zabavljala u jednom noćnom klubu, dok je njegove supruga bila u drugom gradu.

Rita Ora voli "trojke".
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još jedan njen odnos koji je privukao pažnju bio je onaj sa reperom Asapom Rokijem, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pesmi "Better Things" brutalno izvređao Ritu sa kojom je varao tadašnju devojku.

Rita je na kraju našla sreću kraj milijardera Taike Vaititija, koji, kako se čini, pokušava na sve načine da joj obezbedi karijeru u Americi. Za sad ju je "ugurao" u šou "The Masked Singer", s obzirom da njen novi album nema dobru "prođu", kao ni drugi pre njega, a nove pesme jedva da imaju preko 1.000 pregleda. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Rita Ora Tiktok/dearmedia

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!