Slavna albanska pevačica Rita Ora postala je deo popularne britanske emisije "The Masked Singer" nakon što je šou napustila Nikol Šerzinger zbog obaveza na Brodveju. Ova odluka mnoge je iznenadila s obzirom da je Ora nedavno izbacila novi album, no uprkos reklami koju je umnogome plaćao njen suprug milijarder Taika Vaititi, nijedna pesma se nije posebno istakla. 

Njene nove pesme mnogi opisuju kao bledu senku onoga što je nekada radila, dok je još bila pod "palicom" Džej Zija.

No, čini se da su glasine o njihovoj aferi, bile one istina ili ne, naročito nakon što ju je Bijonse javno prozvala (ili se tako činilo), učinile da njena karijera ide silaznom putanjom.

Doduše, Rita se redovno slika u studiju, a mnogi su stekli utisak da se više trudi oko toga da izgleda lepo nego što radi na muzici. "Zamisli da imaš toliko bogatog muža koji toliko ulaže u tebe i opet ništa", pisali su ljudi. "Naterao je Taika da radi, a ne samo da troši njegove milione"... 

Međutim, mnogi su mišljenja da je su za njen sunovrat zaslužni i neki "gafovi" poput situacije kada je prozivala Novaka Đokovića, a potom sedela sa njim u loži, ili kada se ogrnula srpskom zastavom na koncertu zbog čega su je Albanci javno osudili. 

Rita Ora sa Novakom Đokovićem.
Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ujedno joj nije išlo u prilog ni ponašanje sa suprugom, priznanje da vole "treće ljude u odnosu", kao i buran ljubavni život.

Rita Ora se promiskuitetno ponaša.
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ako se uzme u obzir da se nedavno u jednom od intervjua javno zahvaljivala majci Veri jer ju je "naučila pravim vrednostima" i da je "porodica najbitnija", onda je veoma čudno što je Ora u prošlosti pokazala sve samo to ne. 

Bila je ljubavnica slavnim muškarcima nekoliko puta, varala partnere, te je tako čak i Rob Kardašijan svojevremeno izašao u javnost tvrdeći da je Ora spavala sa njih 20 dok su bili u vezi. 

Rita Ora sa Robom Kardašijanom.
DC / Backgrid UK / Profimedia 

Naravno, ne smemo zaboraviti ni gorepomenuti skandal sa Džej Zijem, ali ni paparaco fotografije sa tadašnjim verenikom, a sadašnjim mužem dok se ljube sa trećom osobom. 

Rita Ora sa drugom devojkom.
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još: VERINA ĆERKA GA UNIŠTILA AFERAMA A ANĐELA DOKRAJČILA: Rodila mu dete kom Kardašijanka glumi majku pa probala da ga ubije

Pevačica koja je dugo poznata samo po vređanju Srba i Srbije i tvrdnjama da je "Kosovo deo Albanije", očigledno je pobrala "plodove" loših odluka, te joj je sada jedini izvor prihoda to što je sudija ili gost po emisijama.

Ipak, "The Masked Singer" šou trenutno je jako popularan u Britaniji, te se ipak smatra da će Ora od ovog posla lepo profitirati, a da li će pevačica ikada vratiti staru pevačku slavu i zapravo "ubosti" hit, ostaje da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Rita Ora Tiktok/dearmedia

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!