Slavna pevačicaRita Ora napunila je 32 godine i čini se da konačno živi život o kakvom je nekad mogla samo da mašta. U srećnom je braku sa milijarderom Taikijem Vaititijem, poznatijem kao Dejvid Koen, koji stoji iza nekih od najpoznatijih filmskih ostvarenja poput "Thor-a", "Avengersa", ali i "James Bonda", a pre nego što se skrasila kraj njega, medijske stupce i te kako je punila skandaloznim ponašanjem.

Rita Ora se udala za milijardera.
Instagram 

Pevačica se inače rodila pod imenom Rita Sahatčiju, a njena porodica je albanskog porekla: majka Vera je katolkinja koja je na Kosovu bila psihijatar, a otac musliman Besnik je imao kafić. Preselili su se u Englesku 1991. neposredno pre početka rata u bivšoj Jugoslaviji.

Rita je tada imala samo godinu dana, a njena sestra Elena imala je tri godine. Po dolasku u Englesku, devojčice su odvojili od roditelja dok se njihov status nije razrešio.

- Poslali su nas pravo u sirotište, mene i moju sestru, jer su naši roditelji bili izbeglice. Imali smo sreće što smo pobegli. Aerodrom se zatvarao i tada već nisu puštali nikoga da ode. Bili smo na poslednjem avionu koji je odlazio iz zemlje i to je za njih bilo veoma strašno - kazala je Rita, koja je nekoliko meseci bila odvojena od roditelja.

Kada je odrasla, Rita je rešila da postane pevačica, zbog čega je odustala od školovanja. Otac joj je dao rok od godinu dana da uspe u svojoj nameri. U suprotnom, morala bi da se vrati na koledž. Zbog toga, kaže, nekoliko godina nije razgovarala sa roditeljima. Ipak, sve nesuglasice sada su razrešil.

U biografiji, Rita je otkrila i detalje o romansi sa 26-godišnjim muškarcem, u koju se upustila kada je imala samo 14 godina. Ona kaže da ju je on seksualno zlostavljao, ali da se ne smatra žrtvom, jer je to sama tražila.

- Neću da kažem da sam patila, jer sam ja to htela. Ne želim da ljudi misle da sam zlostavljana, ali sam definitivno bila zrelija nego što bi trebalo da budem sa 14 godina. Ipak, bila sam veoma naivna - priznala je ona.

Rita Ora bila je zlostavljana sa 14.
Instagram 

U život Rite Ore potom je ušao Džej Zi i ona je veoma brzo postala njegova štićenica. Reper i suprug kraljice popa Bijonse veoma brzo je Albanku vinuo u zvezde i napravio od nje veliko ime, međutim, nakon 7 godina uspešne saradnje usledili su problemi.

Rita je u jednom trenutku tužila izdavačku kuću sa kojom je potpisala ugovor sa 18 godina jer nisu ispoštovali dogovore. Pevačica je tvrdila da je "zapostavljena" od strane kompanije kada se reperov menadžment povukao i Tajlad preuzeo posao, ostavivši je sa manje sredstava.

Rita Ora tužila je izdavačku kuću koja ju je proslavila.
Shutterstock 

U isto vreme, odigrao se skandal koji je na neko vreme stavio tačku na njenu karijeru. Naime, Bijonse je objavila album "Lemonade" u kojem je otkrila da ju je Džej Zi varao, a prva "osumnjičena", odnosno "Becky with a good hair" bila je niko drugi do Rita Ora. Svi su bil ubeđeni da je mlada pevačica "uskočila u krevet Džej Ziju", te da je to razlog što je njena karijera tako cvetala.

Kada je Bijosne "zavrnula slavinu" i uslovila ga razvodom, Džej Zi se navodno povukao i ostavio Ritu na cedilu. Nažalost, nakon toga usledile su teške godine sa pevačicu sa balkanskim korenima. O njoj se pisalo, ali u negativnom kontekstu, a najviše je u žiži bio njen ljubavni život.

Često je menjala momke, a romanse jedva da su trajale godinu dana. Među neuspelim romansama su joj i ona sa Kelvinom Harisom i Luisom Hamiltonom, a sa Kelvinom je nekoliko puta bezuspešno obnavljala romansu.

Rita ORa šokirala je javnost ljubavnim životom.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Rita je i na glasu kao žena koja voli flert, ali i se*s u troje, baš kao i njen sadašnji suprug, sa kojim, kako kažu izvori bliski paru "često ima "grupnjake"". 

Ne libi se da zavodi i oženjene muškarce, a još se svi sećamo kad su je "razapeli" zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Konorom Mekgregorom sa kojim je se zabavljala u jednom noćnom klubu, dok je njegove supruga bila u drugom gradu.

Takođe, nedavno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nikol Kidman zbog supruga Kita Urbana i njihove saradnje u šou "The Voice Australia".

Ipak, najviše pažnje privukla su njene dve veze. Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona sa Robom Kardašianom. Rita i brat popularnih Kardašijanki imali su gadan raskid.

Rita Ora privlačila je pažnju zbog veze sa Robom kardašijanom.
DC / Backgrid UK / Profimedia 

Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila sa više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko meseci. Pevačica je to komentarisala, rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio raskid i tražio utehu u hrani. Došao je do težine od 135 kilograma i izbegavao ikakva javna pojavljivanja.

Rob Kardašijan se ugojio zbog veze sa Ritom Orom.
Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još jedan njen odnos koji je privukao pažnju bio je onaj sa reperom Asapom Rokijem, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pesmi "Better Things" brutalno izvređao Ritu sa kojom je varao tadašnju devojku.

Inače, Rita i Taika u vezi su godinu i po, a svoj zajednički debi na crvenom tepihu imali su na premijeri filma "The Suicide Squad" u Los Anđelesu u avgustu 2021. Nedavno su u tajnosti stali na "ludi kamen", a izvor koji je prisustvovao potvrdio je da je bila "stvarno intimna ceremonija i super posebna za sve koji su bili tamo. Koliko su zaljubljeni vide i njihovi najbliži".

Rita Ora udala se u tajnosti za Taiku.
Richard Milnes / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Jako sam srećna i zaljubljena. Uvek sam želela svoju bajku i svog princa. Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam ga napokon pronašla", rekla je nedavno Rita Ora dodavši da su joj, kada je brak u pitanju, uzori roditelji od čijeg venčanja je prošlo 30 godina.

Rita Ora danas je srećna kakav život živi.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!