Rita Ora konačno je stala na "ludi kamen" i rekla sudbonosno "da" slavnom režiseru Taiki Vaititiju, poznatijem kao Dejvid Koen. pevačica koja je viđena sa zlatnim prstenom na "onom" prstu, navodno je već promenila prezime i od sada će biti poznata kao gospođa Vaititi-Ora.

Međutim, medeni mesec će za sada ostati na čekanju jer se Rita već vratila u studio i vredno radi na povratničkom albumu. 

"Bila je to stvarno intimna ceremonija i zaista posebna za sve koji su bili tamo. Koliko su zaljubljeni vide i njihovi najbliži", rekao je izvor.

Taika Vaititi uslikan je sa zlatnom burmom.
Instagram 

"Iako je navikla da je u centru pažnje javnosti, Rita je odlučna da vezu zadrži što je moguće više privatnom i nije htela da diže veliku pompu oko venčanja".

Inače, par je u vezi već oko godinu ipo dana, a prvo pojavljivanje imali su na crvenom tepihu u Los Anđelesu na premijeri filma "The Suicide Squad" 2021. godine.

Rita Ora već je godinu ipo dana u vezi sa režiserom.
Richard Milnes / Alamy / Alamy / Profimedia 

Inače, šuška se da je upravo zbog Taike, Ora svojevremeno prekinula višemesečnu vezu sa milionerom, takođe rediteljem Romanom Gavrasom. Nju su svega par dana nakon raskida uslikali paparaci u Sidneju sa oskarovcem, međutim, tada se našla u središtu skandala zbog "ljubavnog trougla". 

Rita Ora se našla u središtu ljubavnog trougla.
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, činilo se da strasti među parom ne nedostaje, ali postoji mogućnost da je to i zato što u krevet vole da dovode druge ljude. Rita je uslikana kako najpre ljubi svog novog dečka, a potom razmenjuje nežnosti sa glumicom Tesom Tompson. Svi su se prvo pitali da li je u pitanju vežba za neki film, ali kasnije se videlo da se oni zaista zabavljaju u pripitom izdanju.

U jednom trenutku, devojke su ostale same pa su samo nastavile da se maze, a reditelj im se kasnije ponovno pridružio i čitavo vreme nije skidao veliki osmeh s lica.

Rita ora i Tesa su razmenjivale nežnosti.
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tesa je inače bila jedna od zvezda njegovog filma "Thor". Zanimljivo, reditelj je kasnije razmenjivao nežnosti s glumicom i kad Rite nije bilo. 

Međutim, daleko od toga da je Riti ovo prvi skandal. Ne smemo zaboraviti ni njenu vezu sa Robom Kardašijanom koja se veoma neslavno završila. 

Lepa Albanka Robu je slomila srce što je rezultiralo njegovom javnom osvetom. On je obelodanio da ga je pevačica varala sa 20 muškaraca. 

Robu kardašijanu Rita Ora je slomila srce.
Shutterstock 

Pevačica je to komentarisala rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio prekid i tražio utehu u hrani te je postao sena muškarca za kojim su nekada žene ludele. Došao je do težine od 135 kilograma i izbegavao ikakva javna pojavljivanja.

Ritu Oru je Rob optužio da ga je varala sa 20 muškaraca.
DC / Backgrid UK / Profimedia 

Još jedan njen odnos koji je privukao pažnju bio je onaj s reperom A$APOM Rockyjem, inače Rijaninim momkom sa kojim je nedavno dobila i dete, a koji je 2015. zgrozio javnost pesmom 'Better Things' u kojoj je brutalno izvređao Ritu s kojom je varao tadašnju djevojku.

Za BBC da je tada priznao da je imao aferu s Ritom, a naljutilo ga je što je ona o tome progovorila. U pesmi joj je, među izmeđuostalog,  poručio da je ku*va i da bi je opsovao sledeći put kada ju vidi. Kasnije je pokušao da se opravda rečima da ne želi da ponižava žene.

Rita je poznata i po kraćim vezama s pevačem kalvinom Harisom, kao i sa sa prvakom Formule 1, Lusiom Hamiltonom, kojeg je "tešila" nakon prekida višegodišnje i nadasve burne veze sa Nikol Šerzinger. 

Pevačica je poznata po tome da je uglavnom birala moćne muškarce, a sada se čini da je finalni izbor ipak slavni režiser zbog kojeg joj aplaudiraju na izboru i poručuju da "ne mora da radi do kraja života, niti da juri povratničke hitove", a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Richard Milnes / Alamy / Alamy / Profimedia Rita Ora udala se u tajnosti za slavnog režisera Taiku Vaititija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!