Robert Kardašijan proslavio je svoj 36. rođendan, a godina iza njega bila je veoma izazovna. Ne samo da se već godinama ne može videti u javnosti, već je i njegova bivša odlučila da tuži njegove sestre optuživši ih da su namerno sabotirale njen rijaliti. 

Ipak, na sudu je izbubila i konačno se primirila, te konačno može da "diše", a njihova ćerkica provodi sada daleko više vremena sa njim. Takođe, Rob je konačno počeo da se zdravije hrani i trenira, a s vremena na vreme na Instagramu se tu i tamo može videti kako danas izgleda. 

Blek Čajna tvrdi da ju je Robert ostavio u dugovima.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Naime, poznato je da je Rob zbog bolesne zaljubljenosti u Blek Čajnu nabacio ogroman broj kilograma, a njihov toksičan odnos trajao je godinama. 

Ona na sve načine pokušava da oporavi svoju reputaciju koju su oštetili i navodi da je Roba gušila gajtanom od telefona, te da je Kajli sve vreme tokom veze sa Tajgom slala preteće poruke iako je tada uveliko bila u vezi sa njenim bratom.

Kajli Džener dobijala je preteće poruke od devojke svog brata.
prtinscreen/instagram 

Rob se povodom svega nije oglašavao, a kako je Kris istakla, trudi se da svoj život vrati u normalu, pokušava da provodi što više vremena sa ćerkicom Drim i radi na svojoj kilaži koja je u jednom trenutku prelazila preko 150 kilograma.

Rob Kardašijan živi povučeno od javnosti.
Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega imao je problem sa dijabetesom, a novije fotke pokazuju da je konačno uspeo da se vrati na pravi put. Njegova porodica smatra da ga je upravo veza sa Čajnom odvela na dno, a u priču sa njom krenuo je nakon što ga je ostavila devojka koju je, kako je i sam isticao, najviše voleo.

Roberta Kardašijana je u propast odvela bivša devojka Rita Ora.
DC / Backgrid UK / Profimedia 

U pitanju je Rita Ora, albanska pevačica koja je bila na početku karijere kada je počela da se zabavlja sa Robom. Ipak, ona njihovu vezu nije shvatala ozbiljno, te ga je više puta prevarila, što je Rob izneo javno.

Od tog trenutka kreće njegov sunovrat, a uprkos preklinjanjima da mu se vrati, Rita mu to nikad nije oprostila. Rob je upamćen i po ogromnom skandalu kada je u rijalitiju "Keeping up with Kardashians" priznao da je godinama bio ludo zaljubljen u sestru Kim, te da je noću često fantazirao o njoj, što je izazvalo lavinu negativnih komentara.

Robert Kardašijan  bio je godinama zaljubljen u sestru Kim.
Shutterstock 

Rob je neko vreme čak i birao devojke koje su podsećale na nju. Danas, Robert navodno nema nikog, te je fokusiran isključivo na svoje zdravlje, a i dalje ima isti problem, te ne voli da ga snimaju kamere. Zbog toga se nije pojavio ni na venčanju najstarije sestre Kortni iako su danas u nikad boljim odnosima, s obzirom da je u rošlosti u više navrata dolazilo do svađe izmešu njega i njegovih slavnih sestara.

A koliko se Rob izmenio za sve ove godine pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock pogledajte koliko se Robert Kardašijan izmenio za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!