Kortni Kardašijan i Travis Barker definitivno su jedan od najzaljubljenijih parova svih vremena. Njihove emosije su tolike da ne prestaju da se razmenjuju nežnosti, nevezano gde se nalaze, a ne prežu ni da to rade pred decom.

Na kritike zbog ponašanja Kortni je uzvratila opaskom da "njena deca konačno mogu da vide kako treba da izgleda jedan zdrav ljubavni odnos, s obzirom da za to nisu imali priliku dok je bila sa njihovim ocem", što su mnogi prokomentarisali kao tačno, ako uzmemo u obzir njenu istoriju sa Skotom Disikom koji je strejt tek poslednjih nekoliko godina, a iza sebe ima dug period opijanja, partijanja i javnih prevara majke njegove dece.

Skotu Disiku nije po meri venčane njegove bivše drage.
Profimedia 

Kortni i Travis su se nedavno i venčali u Las Vegasu, i to u 1:45 nakon ponoći, malo nakon što su prošetali crvenim tepihom uoči dodele Gremija. Iako zaveti nisu važeći, te se očekuje s nestrpljenjem njihovo pravo venčanje, fotografije su pokazale neku drugu Kortni, koja nije prezala od toga da se valja po podu, očigledno u alkoholisanom stanju, ali, sa širokim osmehom na usnama.

pritnscreen/instagram Venčanje Travisa Barkera i Kortni Kardašijan već danima je glavna tema na mrežama zbog njihovog ponašanja.

Inače, Travis je Korni zaprosio na plaži još pre nekoliko meseci, a romantični prizori otopili su srca mnogih. Međutim, sada se tek saznalo za bizaran potez bubnjara tik pred veridbu. Naime, u trećoj epizodi "The Kardashians", "mamadžerka" Kris Džener otkrila je da je Travis Barker posetio grob Kortninog preminulog oca Roba Kardašijana kako bi od njega tražio dozvolu da je zaprosi.

Travis je bio na grobu pokojnog Kortninog oca.
MP / Backgrid UK / Profimedia 

"Došao je tamo i tražio njenu ruku. Bilo je to tako slatko i nežno, a njoj je kasnije rekao da je bio na grobu njenog tate i da ga je to pitao", ispričala je Kris.

Inače, Robert Kardašian, poznati advokat, preminuo je 30. septembra 2003. nakon duge borbe s rakom.

"Sve je tako veselo sada. Volela bih da je tvoj tata bio tu da to vidi. Jedva da mogu da poverujem da je ovo prvi put da se ona udaje. Zar to nije slatko?", komentarisala je Kris u razgovoru s Kim Kardašijan.

Veza Travisa i Kortni od samog početka bila je na meti kritika i ismevanja, a kako su njihove emocije postajale jače, tako je primetna i promena najstarije sestre Kardašijan koja je sada više u alternativnom fazonu i slobodno možemo reći da živi život klasičnih rok zvezda.

Oni su u početku bili samo prijatelji, te im je trebalo vremena da shvate da su jedno za drugo, iako su mnogi oko njih primećivali iskrice kada su zajedno. Kortni je priznala i da je ona ta koja je načinila prvi korak, a od tog trenutka, većinu vremena se ponašaju kao razuzdani tinejdžeri, ne birajući ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti koje su prikladnije za spavaću sobu.

Kortni Kardašijan i Travis Barker ne biraju ni vreme ni mesto.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na kritike se ne osvrću, a nedavno se saznalo da rade i na bebi. Da li će u tome uspeti, ostaje da vidimo, te ne sumnjamo da bi tako nešto samo još više učvrstilo njihovu ljubav, a još fotografija zaljubljenog para pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!