Kortni Kardašijan danas slavi svoj 43. rođendan. Najstarija sestra iz klana Kardašijan-Džener u poslednje je vreme u fokusu javnosti zbog svoje bizarne veze koja je prerasla u brak s bubnjarom Travisom Barkerom.

Kada se za porodicu Kardašijan prvi put čulo i kada su televizijske kamere 2007. godine postale članovi njihove porodice zbog rijalitija "Keeping up with the Kardashians", Kortni je već bila u ozbiljnoj vezi sa Skotom Disikom.

Njih dvoje upoznali su se na jednoj zabavi u Meksiku 2006. godine, a dve godine kasnije pred kamerama je usledio njihov prvi raskid nakon što je Kortni u Skotovom telefonu pronašla poruke s drugom devojkom. Tada se već moglo naslutiti da će njihova veza biti sve samo ne mirna.

Već iduće godine par se pomirio, a ubrzo su otkrili i da očekuju prvo dete. Na svet je stigao njihov najstariji sin Mejson (12). Četiri godine kasnije rodila se ćerka Penelope (9), a nakon dve godine dobili su još jednog sina, Reidžna (7).

Njihova je veza u narednim godinama bila popraćenima brojnim problemima koji su se više-manje uvek svodili na Skotovu zavisnost o alkoholu, a 2015. odlučili su da je njihovoj vezi nakon devet godina konačno došao kraj.

kortni kardašijan nekada
Shutterstock 

Skot je nakon raskida otišao na odvikavanje, a iako se nikada nisu venčali, Kortni je u gostovanju za Entertainment otkrila da bi njen bivši imao šanse da je ostao trezan. 

Kortni je nakon Skota punila medijske stupce neobičnom, ali kratkom vezom s Džastinom Biberom, a nakon njega bila je u vezi s mladim modelom Junesom Bendžimom.

Dve godine kasnije ta je veza pukla, a Kortni je kratko bila s glumcem Lukom Sabatom za kojeg se kasnije pisalo da je bio i s njenom sestrom Kendal.

Onda se pojavio bubnjar Blinka-182 Travis Barker i u februaru prošle godine Kortni i muzičar ušli su u istoriju kao jedan od najčudnijih i najkontroverznijih parova među slavnima.

kortni na dodeli gremi nagrada sa travisom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogima nije jasno šta povezuje Kortni s Travisom, međutim čini se da je ona srećnija nego ikad. Iako se poznaju već duže vreme, ljubav između njih odjednom je planula, a bubnjar je samo nekoliko meseci kasnije kleknuo i zaprosio je. Romantična prosidba pala na plaži, a golupčići su bili okruženi ružama i svećama.

Par se nedavno venčao u Las Vegasu nakon dodele Gremija u 1:30 ujutru, a sve su brižljivo isplanirali još pre svečanosti kako niko ne bi posumnjao.

kortni i travis su se posle gremija venčali u las vegasu
pritnscreen/instagram 

Oni su imali i poseban zahtev, insistirali su da ih venča Elvisov imitator, a kapela koja je inače nije u ne baš najboljem stanju, samo zbog njih je bila dodatno sređena.

Zanimljivo je da Kortni zapravo na istom mestu umalo udala za Skota Disika. Tada je imala 28 godina, i nakon straha da je u drugom stanju, odlučila je da kaže sudbonosno da u Las Vegasu.

slike s venčanja kortni i travisa skandalizovali su javnost
pritnscreen/instagram 

Na meti kritika zbog ćerke

Pored ponašanja i ispada sa svojim partnerom, Kortni je često i na meti kritika zbog ćerke Penelope.

U prošlosti je bilo nebrojeno situacija gde je njeno majčinstvo bilo na ispitu, a bliski saradnici Kardašijanki uglavnom su govorili da su od sve dece Kortnina najmanje vaspitana, te da im sve dozvoljava, čak i na njihovu štetu.

krtni se našla na meti komentara zbog ćerke
pritnscreen/instagram 

Nedavno su je prozivali jer je njen stariji sin dobio na kilaži jer od kako se zabavlja sa Travisom tinejdžer "živi" na brzoj hrani koja je navodno zabranjena u njenoj kući. Nakon toga, kritikovali su je i jer je neke poprilično promiskuitetne fotografije nje i njenog novog dečka snimila upravo Penelope Disik, što se posebno nije dopalo njenom nekadašnjem partneru Skotu.

Međutim, kao da to nije bilo dovoljno, Kortni je svojoj 9-godišnjoj ćerki dozvolila da ofarba kosu u bordo nijansu, a za novu godinu, nosila je dizajnersku haljinu bez bretela koja je više bila prigodna starijim devojkama, a sve to upotpunila je papučama sa visokom potpeticom koje su napred imale pufnu od perja i kakve se uglavnom nose u spavaćoj sobi.

kortni je ćerki dozvolila da ofarba kosu i nosi štikle
pritnscreen/instagram 

Nakon što je objavila fotografije, pratioci su bili nemilosrdni, a čini se da kritike nikad nisu bile gore.

"Kakva si ti to majka", "Praviš od svoje ćerke prostitutku", "Kakav primer daješ drugima", "Da nije malo mlada za farbanje kose i tolike štikle", samo su neki od komentara.

Mnogi su mišljenja da je "posrnula Kardašijanka" potpuno izgubila kompas, te da svojoj deci dopušta previše zbog čega je bije glas da nije dobra majka.

Profimedia Slavna Kardašijanka slavi rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

KORTNI KARDAŠIJAN KRITIKUJU ZBOG ĆERKE: Iako ima samo 9 godina daje joj da nosi štikle i farba kosu Twiter/isssaburnr/jade_whitelaw