Editovanje fotografija je izgleda postala sasvim normalna stvar, nešto na šta više ni ne obraćamo pažnju bez obzira koliko nas svakodnevno okružuju takvi porteti na Instagramu.

Ipak, u redu je zakamuflirati po koju nesigurnost ili prosto nešto što nam je iskočilo toga dana, ali u većini slučajeva, pogotovo na Instagramu, svedoci smo pravih promena ličnosti. Od onoga da su im noge dva metra, pravljenja savršene figure i mišića, pa sve do Faceapp egzibicija koje brišu ne samo bore, već i greške iz prošlosti.

Najbolje od svega, ovakve osobe su uglavnom ubeđene da niko ne primećuje razliku. Ipak, čini se da je Kloi godinama dobro krila da zapravo ima talenat za fotošopiranje, te da je publika to tek sada primetila.

Paparaci uhvatili kako Kortni Kardašijan zaista izgleda bez fotošopa.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sirove i neobrađene fotografije su prava retkost za sestre Kardašijan, a to se upravo desilo kada su u javnost izašle paparaco fotografije najstarije Kortni. Naime, Kortni je radila na kampanji za brend SKIMS svoje sestre Kim, a sa seta su iscurele fotografije koje prikazuju realnu sliku.

Ova 42-godišnjaka je do nedavno gradila reputaciju savršeno izvajane dame, dok goli kombinezon nije prikazao njen realan izgled. No, svakako je vrlo atraktivna i seksi, a ne manjka joj ni hrabrosti i samopouzdanja da pozira u mrežastim čarapama, izazovnom korsetu, providnoj crnoj haljni...

Kortni Kardašijan je važila za najzgodniju sestru, a onda su fotke bez fotošopa to porekle.
Instagram 

Ipak, komentatori na Internetu bili su nemilosrdni i ne gledaju blagonaklono na prikazivanje nerealnog savršenstva na Instagramu koje nema pokriće u životu van mreža.

kortni kardašijan
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Želela bih da fotošop nikada nije izmišljen, jer se ona i mnoge slične njoj ponašaju kao superiorna vrsta bolja od običnih žena, a opet sve se svodi na to da su iste kao i sve ostale, sa celulitom, kiflicama na stomaku i telom jedne mame", "Najveća Instagram prevara ikada", "Ona nas je bukvalno lagala 10 godina", "Vulgarna je, kao i cela porodica Kardašijan", samo su neke od negativnih opaski.

Fotografije Kortni Kardašijan bez fotošopa koje su procurila sa seta, pogledajte i galeriji nastavku u nastavku teksta:

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Isplivale fotografije sa snimanja Kortni Karadašijan bez fotošopa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!