Travis Barker uspeo je ono što Skot Disik godinama nije - uspeo je da za samo par meseci odvede Kortni Kardašijan pred oltar. Par se po pisanju stranih medija venčao u Las Vegasu i to nakon dodele Gremija u 1:30 ujutru, a sve su brižljivo isplanirali još pre svečanosti kako niko ne bi posumnjao.

Oni su imali i poseban zahtev, insistirali su da ih venča Elvisov imitator, a kapela koja je inače u ne baš najboljem stanju, samo zbog njih je dodatno sređena, očišćena, a izneti su i najlepši rekviziti, što je opet daleko od onoga kako se očekivalo da će njihovo venčanje izgledati.

- Tu se venčava ko kad stigne. Na prvi pogled je izgledalo lepo, ipak je to kapela sa pet zvezdica, ali znalo je da se desi da ostanu fleke od povraćanja i slično - rekao je jedan od izvora koji se venčao tu.

- Kad je Travis pozvao, bacili su se na sređivanje...Ljudi jednostavno prljaju. Sad to izgleda baš dobro - dodao je.

Kortni Kardašijan i Travis Barker venčali su se u kapeli u Las Vegasu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Navode je potvrdio i Marti Frirson koji je vlasnik kapele i koji je za Page six ispričao da ga je pozvao Travisov predstavnik u 12:30 ujutru i rekao mu zahteve para.

- Dolazimo sa dodele nagrada i želimo da znamo da ste otvoreni. Pogledali smo vaše recenzije. Vi ste kapela sa pet zvezdica, tako da znamo da je lepo, ali možete li nam nabaviti Elvisa? - pitao ga je predstavnik.

Kortni Kardašijan i Travis Barker venčali su se odmah nakon dodele Gremija.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Marti im je rekao da će videti šta može da uradi objašnjavajući da ima nekoliko Elvisovih imitatora sa kojima radi, iako nisu svi dežurni za posao 24/7. Ipak, uspeo je da obezbedi imitatora i javio slavnom paru.

S obzirom da nije bio siguran da li je u pitanju šala, Frirson je preneo predstavniku para da moraju da rezervišu svoju uslugu i plate je onlajn, kao i svi ostali. Obavezali su se i obavestili Friersona da će biti u njegovoj kapeli u 1:45 ujutru.

Svi su, uključujući i "Prislija", stigli na vreme bez ikakvih problema. Frirson je rekao da su Kardašijan i Barker došli u istoj odeći kao i na dodeli Gremija i bili su u pratnji još četvoro ljudi, koji su snimali celu stvar iz svakog ugla telefonima.

Kortni i Travis došli su u istoj odeći kao sa dodele Gremija.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vlasnik kapele rekao je da su "golupčići" kupili i bukete ruža, a nakon venčanja, izašli su na prilaz, bacili bidermajer i odjurili, dodajući da je od tog trenutka "One Love" prepuna obožavatelja koji žele da slikaju objekat i dodirnu cvetni aranžman koji su zvezde ostavile iza sebe.

Zanimljivo je da Kortni zapravo na istom mestu umalo udala za Skota Disika. Tada je imala 28 godina, i nakon straha da je u drugom stanju, odlučila je da kaže sudbonosno da u Las Vegasu.

- Ovo deluje ishitreno, ali mislim da ću danas da se venčam - rekla je Kortni u šestoj epizodi prve sezone "Keeping up with Kardashians". 

- Osećam kao da smo se probudili i nismo ni sekund razmišljali o svemu.

Kardašijanka je čak i izabrala venčanicu i belo odelo za Skota, međutim, njene planove prekinula je "mamadžerka" Kris koja je nakon konsultacija sa tadašnjim suprugom ozbiljno porazgovarala sa najstarijom ćerkom.

- Ovo je pogrešno. Imaćeš pink cvetove, stajaće ispod plastičnih ruža. Znam te - rekla joj je tada.

Kortni Kardašijan se umalo udala za Skota Disika.
pritnscreen 

- Ne radi se o tim stvarima, ali ovo je pogrešno. Žuriš. Tvoje sestre nisu ovde. Umrle bi da znaju da nisu bile deveruše. Gde je Skotova porodica? Ovde se radi o porodici - objasnila joj je Kris.

Kortni kardašijan i Skot Disik odustali su od venčanja pre 15 godina.
pritnscreen/youtube 

Kortni je nakon toga odustala od ideje, i složila se sa majkom Kris.

- Ovo je tako prenagljeno i jednostavno nije u redu. Nikad nisam razmišljala o tome kakvo će biti moje venčanje, ali ovo sigurno nije to - rekla je tada Kortni, ali eto, 15 godina kasnije, ipak se venčala u Vegasu, a još fotografije nje i Travisa Barkera pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Slavni par na meti negativnih komentara zbog ponašanja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!