Slavna rijaliti zvezda je rekla DA! Naime, Kortni Kardašijan udala se u tajnosti za muzičara Travisa Bakera u Las Vegasu u nedelju uveče. Par koji svojim ponašanjem izaziva komentare venčao se pred početak dodele Gremi nagrada, piše "TMZ".

Kortni i Travis verili su se prošle godine u septembru, a rijaliti zvezda fotografijama se pohvalila na Instagramu.

Kortni je ovo prvi brak i ima troje dece sa Travisom Diskom, dok je ovo Travisu treći brak i ima dvoje dece.

Par od samog početka privlači pažnju javnosti, ponajviše lascivnim ponašanjem koje često prelazi granizu pristojnog, a primetno je i da je Kortni sada potpuno promenila stil oblačenja. Oblači se daleko slobodnije, skratila je kosu, međutim, mnogi su primetili i da je nabacila koji kilogram.

kortni i travis na dodeli gremi nagrada
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog toga je mesecima bila na meti užasnih kritika. Takođe, veoma često su se preplitali komentari i da je trudna, što je demantovala u nekoliko navrata, ali sve dok se nije pojavio trejler za njihov novi šou "The Kardashians" koji će se prikazivati na Hulu kanalu od 14. aprila, nije se znalo šta se u stvari događa.

Kao što je poznato, Kortni je u nekoliko navrata govorila da želi da dobije još jedno dete, a pre nekoliko godina zamrznula je jajne ćelije kako bi skinula pritisak sa sebe. Želja se pojačala od kako je ušla u vezu sa Travisom, međutim, tu su ih sačekali problemi.

kortni i travis sz se venčali u las vegasu
screenshoot/instagram 

Kortni nikako nije mogla na prirodan način da ostane u drugom stanju, te se odlučila za vantelesnu oplodnju, međutim, lekovi na kojima je doveli su ne samo do toga da se ugoji, već i da uđe u menopauzu iako ima samo 42 godine.

U trejleru-tizeru vidi se da je Kortni snuždeno govorila svojoj majci Kris Džener o svojim stalnim pokušajima da ima još jednu bebu sa svojim verenikom Travisom Barkerom.

"Travis i ja želimo da imamo bebu", kaže ona dok se prikazuje snimak bubnjara Blink-182 kako je prosi na plaži.

Kortni je takođe podelila svoju uznemirenost zbog "nepristojnih" komentara koje je nedavno dobila zbog viška kilograma, za koje kaže da su takođe izazvali njeni lekovi za vantelesnu oplodnju.

"Mislim da je, kao, tako nepristojno komentarisati ljude kada nemate pojma kroz šta prolaze. Lekovi koje su mi davali doveli su me u menopauzu. Bukvalno u menopauzu", rekla je.

Nakon što se otkrilo zašto je došlo do njenog viška kilograma, pratioci su je preplavili porukama podrške, međutim, Kortni se za sada povodom te teme nije oglašavala.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Slavni par ne prestaje da privlači pažnju svojim ponašanjem


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!