Rene Zelveger idealan je primer da se prava ljubav nekad nađe i u pedesetim godinama života. Nekada omiljena "bucka" Holivuda koja je najpoznatija po ulozi Bridžet Džouns danas uživa u vezi sa 10 godina mlađim Antom Ansteadom.

Ona se u razgovoru za "Harper's Bazaar" pričala i o svom putu do vrha, a potom se osvrnula i na neočekivani ljubavni odnos.

Rene koju trenutno možemo gledati u NBC-ovom serijalu "Sve o Pem" u kojoj glumi 63-godišnju ženu osuđenu na doživotnu zatvorsku kaznu zbog svirepog ubistva, ne zaustavlja se kada je reč o poslovnim uspesima, ali kada se radi o ljubavi, tu je odavno uplovila u mirnu luku.

Rene Zelveger prvi put je progovorila o uspesima i ljubavi.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ljubav u mojim pedesetim je bila najlepši poklon koji sam mogla da zamislim. Došla je neočekivano, u vreme kada više nisam ni tražila ljubav, a donela mi je slučajno moja pokojna prijateljica Nensi Rajder, agentkinja za odnose s javnošću. Ne mogu da verujem kakav je splet neverovatnih okolnosti bio potreban da se to dogodi", rekla je Zelveger.

Rene Zelveger upoznala je 10 godina mlađeg dečka na snimanju emisije o automobilima.
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ant Ansted koji je britanski voditelj inače je zaljubljenik i u automobile i upravo je to bila spona od koje je sve počelo s obzirom da je Rene prihvatila poziv za učešće u britanskom šou programu o automobilima.

"Nensi je preminula u leto 2020. od posledica amiotrofične lateralne skleroze (ALS) u 68. godini, a ja sam želela da odam počast njenim negovateljima, i prihvatila sam poziv za britanski šou o automobilima pod uslovom da svi oni pođu sa mnom. I to je bilo to", rekla je glumica.

Sa druge strane, Rene se osvrnula i na razliku u godinama i otkrila kada da je ona vidljiva po tome što ne pali telefon dok ne obavi sve dnevne obaveze i poslove, pa je nekad dostupna samo uveče, što njenog partnera često izluđuje, međutim, to je cena koju očigledno rado "plaća" da bi bio sa Zelvegerovom.

Rene Zelveger uživa u vezi sa 10 godina mlađim dečkom.
Instagram 

Inače, neposredno pre nego što je upoznao svoju novu ljubav, Ant Ansted se razveo od supruge Kristin Hak sa kojom ima dvogodišnjeg sina Hadsona.

Slavna glumica iza sebe ima jedan brak sa kantri muzičarem Kenijem Česnijem. Venčali su se na ceremoniji brige 2005. godine, koja je trajala samo 15 minuta, a razveli su se nekoliko meseci kasnije. U zahtevu za razvod, glumica je kao razlog za poništenje braka navela prevaru, što je izazvalo brojne komentare o karakteru i namerama muzičara.

Pre toga, Zelveger je bila i u kratkoj vezi sa pevačem Džekom Vajtom, glumcima Džimom Kerijem i Bredlijem Kuperom, kao i sa gitaristom i producentom Dojlom Bramholom II sa kojim je raskinula 2019. nakon sedam godina veze.

Rene danas uživa u pravoj ljubavi sa Anstedom, a neretko im društvo pravi i njegov sin sa kojim je glumica veoma bliska, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Rene Zelveger našla je ljubav uz 10 godina mlađeg Anta Ansteda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!