Dani kada smo Rene Zelveger pamtili kao simpatičnu bucku iz "Dnevnika Bridžit Džouns" odavno su iza nje.

Holivudska glumica Rene Zelveger promovisala je svoju novu seriju "The Thing About Pam", za koju se podvrgla drastičnoj transformaciji, a sada je pokazala da to nije bio jedini drastični potez na koji se odlučila u poslednje vreme.

Naime, 52-godišnja Rene se na crvenom tepihu pojavila u elegantnom crnom odelu koje joj je pristajalo kao saliveno, ali svi su komentarisali njeno izobličeno lice koje je prošlo niz tretmana pomlađivanja, što je vidljivo na prvi pogled.

Rene Zelveger promovisala je svoju novu seriju "The Thing About Pam", za koju se podvrgla drastičnoj transformaciji.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mediji poslednjih godina često pišu da je Rene preterala s estetskim zahvatima i da izgleda veštački, a mnogi njeni obožavaoci se slažu i da je mnogo bolje izgledala s oblinama nego kao mršavica.

Rene Zelveger je dovela liniju do savršenstva, a za to je zaslužna dijeta Barija Searsaod od koje odstupa jedino kada nova uloga to od nje zahteva, odnosno, kada je potrebno da se ugoji.

Rene je preterala s estetskim zahvatima i da izgleda veštački.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, transformacijom za novu ulogu nikako nije razočarala, njene neprepoznatljive fotografije sa seta serije obišle su svet i izazvale čuđenje i nevericu obožavalaca, pogotovo nakon što se nedavno našla na udaru kritika zbog preterane mršavosti i naglog gubitka kilograma, kao i estetskih operacija.

Transformacijom za novu ulogu nikako nije razočarala, njene neprepoznatljive fotografije sa seta serije obišle su svet.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na njima je bila snimljena obučena u helanke i šuškavu trenerku dok joj je lice gotovo u potpunosti izmenjeno kako bi dobila veće bore, punije obraze i širi nos, a imala je i novu frizuru. Osim kao glumica, Rene je na novoj seriji radila i kao producentkinja, a reč je o drami u kojoj glumi osuđenu ubicu Pem Hap baziranu na istinitom događaju.

Osim kao glumica, Rene je na novoj seriji radila i kao producentkinja.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Za potrebe ove uloge Rene nije želela da nabacuje kilograme, kao što je bio slučaj sa ulogom bucmaste Bridit Džouns, zbog koje je kako kaže dobila 13 kilograma. Glumica je tada priznala da ju je jo-jo dijeta koju je primenjivala, da bi smršala, pa se ponovo ugojila za sledeći deo filma, dovodila do paničnih napada.

Za potrebe ove uloge Rene nije želela da nabacuje kilograme, kao što je bio slučaj sa ulogom bucmaste Bridit Džouns.
Screenshoot/dailymail.co.uk 

Za ulogu ozloglažene Pem upotrebljeno je specijalno odelo takozvano "fat suit", koje se često koristi u holivudskoj industriji, a glumcima pomaže da prividno nabace kilograme koji su im neophodni za ulogu.

Njena najpoznatija transformacija dosad bila je ona za ulogu punačke Bridžet Džouns, za koju nije koristila posebno odelo i zapravo se stvarno udebljala, a tada je savršeno savladala i britanski naglasak iako je rođena u Teksasu.

Ovo nije prvi put da je Rene šokirala fanove svojim deformisanim likom, zapravo svaki put iznova na crvenom tepihu ostavlja utisak da je preterala sa estetskim zahvatima. Kako je Rene Zelveger izgledala pre operacija saznajte u galeriji nastavku teksta:

Rob Latour/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia, Todd Wawrychuk/A.M.P.A.S. / Shutterstock Editorial / Profimedia Rene Zelveger pre intervencijama botoksom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!