One su konstantno izložene pogledima javnosti, a pritisak koji trpe veliki. Od njih se očekuje da u svakom trenutku izgledaju savršeno. Zato ove dame pribegavaju nekim potpuno bizarnim metodama mršavljenja.

Evo o čemu je reč...

Rene Zelveger - dijeta sa kockicama leda

Kako je za potrebe uloge Bridžit Džons morala jako da se ugoji, ova priznata i nagrađivanja glumica svoje kilograme je odlučila da ukloni rigoroznom dijetom, koja podrazumeva samo konzumiranje kockica leda. Ovom dijetom, potpunog odricanja od hrane, glumica je skinula sav višak kilograma.

rene zelveger jela je kockice leda
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dženifer Lopez – ulje od grejpfruta

Studije su pokazale da ulje od grejpfruta sadrži arome koje mogu da redukuju apetit. Dženifer Lopez jedna je od slavnih osoba koja uvek ima ulje grejpfruta u svojoj torbici. Izvori tvrde da ga Džej Lo "udiše" tri puta dnevno po 15 minuta, kako bi suzbila apetit.

dzenifer lopez poznata je po savršenom izgledu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mišel Fajfer – dijeta disanja

Ova vrlo opasna dijeta praktikuje se kao deo kulta čiji korisnici veruje da kroz proces meditacije čovek može da živi samo od vazduha i sunca. MIšel Fajfer je priznala da je bila deo ovog kulta na početku svoje karijere i da je primenjivala ovu metodu dijete koja zagovara disanje i sunce umesto hrane.

misel fajfer primenjuje dijetu disanja
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Fergi – jabukovo sirće

Iako nema neki rigornozni plan ishrane kao ostatak zvezda, pevačica smatra da je za njenu vitku linuju zslužno jabukovo sirće koje uzima dve kašike dnevno. Kako je sama priznala i ona je baš kao i Mišel fajfer jedno vreme primenjivala hranjenje sunčevom energijom.

fergi koristi jabukovo sirće da bi imala fit figuru
Shutterstock 

Nikol Kidman - kuvana jaja

Dok je snimala film Cold Mountain, Nikol Kidman je bila na dijeti tvrdo kuvanih jaja. Ova dijeta nije preterano komplikovana - a ni zdrava: ujutru je jela jedno kuvano jaje, a uveče dva do tri.

nikol kidman jede kuvana jaja
Shutterstock 

Kejti Holms - šargarepa i brokoli

Kejti Holms je jednom odlučila da smrša tako što će za doručak jesti supu od šargarepe a za ručak i večeru - sirov brokoli.

kejti holms konzumira šargepu i broolo da bi smršala
Shutterstock 

Anđelina Džoli -  šaka orašastih plodova i semenki

Magazin Marie Claire je pisao o njenoj dijeti zbog koje je navodno izgubila više od 15 kilograma.Ta dijeta je obuhvatala šaku orašastih plodova i semenki. Kako piše magazin, sama Anđelina pohvalila se da joj mešavina kinoje, prosa, čija semenki, i heljde pomaže da održi figuru i zdravlje i da zaista voli da ih jede. Navodno je u to vreme tokpm dana unosila samo 600 kalorija.

anđelina džoli jela je samo orašaste plodove
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!