Izgled Anđelina Džoli već godinama je tema medija, ali i zabrinutosti fanova. Glumica, koja je visoka 170 cantimetara, a kako su mediji pisali, pre tri godine je navodno imala samo 40 kilograma.

Slavna glumica je tada govorila da tako izgleda zbog stresa, jer joj je u tom periodu preminula majka, a i njen razvod je bio u toku.

Ipak magazin "Mari Kler" je napravio članak o njenoj dijeti uz koju je tada izgubila više od 15 kilograma.

andjelina dzoli DIJETOM JE IZGUBILA 15 KG
Shutterstock 

Dijeta se temeljila na šačici orašastih plodova i semenkama. Magazin tvrdi da je Anđelina figuru održavala uz mešavina kinoje, prosa, čija semenki i heljde koju je obožavala da jede.

"Anđelina je oduvek obožavatelj semenki i žitarica, ali sad je sve podigla na potpuno novi nivo", rekao je pre nekoliko godina izvor za jedan magazin, dodavši da se glumica hvali da joj je zbog žitarica i koža sjajnija. Navodno je u to vreme tokom dana unosila svega 600 kalorija.

andjelina dzoli je oduvek volela semenke i žitarice
Shutterstock 

"Dan bi započinjala kašikom kokosovog ulja i šakom semenki", tvrdi izvor.

"Nekad bi preskočila ručak, ili samo pojela šačicu badema ili gumenih bombona. Draži su joj proteinski šejkovi od konkretnog ručka. Za večeru je najčešće birala nemasni odrezak i čašu crnog vina", dodao je isti izvor.

anđelina nedavno snimljena s ćerkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U međuvremenu se malo ugojila, pa tako ne izgleda kao da je na rubu anoreksije, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, Maciel/NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Glumica kroz godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!