Nakon meseci i meseci šuškanja, glumački par Kejt Bosvort i Džastin Long potvrdili su da su u vezi na radost svojih obožavalaca. Njih su nedavno uslikali paparaci prilikom romantičnog izlaska i slobodno se može reći da oboje nisu skidali osmeh s lica.

Kejt je bila u mini Dolce & Gabbana crnoj haljini i slingback lakovanim cipelama dok je Džastin bio u ležernijem izdanju. Sve vreme su se držali za ruke i zaljubljeno smeškali, te je jasno da su emocije između njih jake.

To je potvrdio nedavno i sam Džastin u emisiji "The Viall Files":

- Došao sam do trenutka u svom životu kada se osećam prijatno sa samim sobom. Nisam to znao ranije, ali bio sam spreman za onu pravu - rekao je.

Kejt Bosvort i Džastin Long potvrdili su da su u vezi.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- I sreo sam onu pravu. Našao sam je. Želim da pričam o tome, ali želim i da zaštitim svoju vezu. Želim da vičem o njoj s vrha krova, ali i da je zaštitim. To je sveto - ispričao je zaljubljeni glumac.

O vezi Kejt Bosvort i Džastina Longa šuška se od kada su zajedno snimali film.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

  Inače, priče o simpatijama pokrenute su još prošle godine kada su zajedno snimali film i provodili mnogo vremena zajedno čak i kada nisu na setu. Ona je u jednom trenutku i podelila fotografiu sa Longom i to na kojoj je drži u naručju sa ogromnim osmehom na licu. Zapravo se šuška i da je upravo on razlog njenog razvoda koji još nije finaliziran.

Kejt koja je još uvek zakonski u braku sa 13 godina starijim filmskim producentom Majklom Polišem vesti o razvodu objavila je samo nekoliko nedelja pre njihove osme godišnjice i to fotografijom na kojoj se ljube.

- Početak je često najbolji deo ljubavi. Vatromet, magnetna privlačnost, pobuna - hemija. Početak signalizira široko otvoreno područje mogućnosti. Podelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete umreti srećni znajući da vam je to poslednji obrok. Kupi bocu viskija i podeli šotove, sipaj mi gomilu. Pustite tu savršenu pesmu na džuboksu i zaplešite s nekim koga poznajete celi život iako ste se upoznali pre nekoliko minuta. Iracionalno se plašimo kraja. Da izgubite ono što imate jer ste dobili ono što ste želeli. Da budemo vezani za očekivani ishod. Šta ako odlučimo da se ne plašimo, nego da volimo. Ako je taj najosjetljiviji i najranjiviji posljednji treptaj plamena postao potpuno druga vrsta peći. Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina - napisala je Kate.

- Naša srca su puna jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno za drugo kao u ovoj odluci da se rastanemo. Zajedno, poslednjih deset godina, Majkl i ja smo birali ljubav skoro svaki put. Danas se čvrsto držimo za ruke kao kada smo upleli prste na dan našeg venčanja. Naše oči gledaju dublje jedne u druge, sada sa više hrabrosti. U procesu oslobađanja, priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. Znamo da pozivi stižu u 4 ujutru. Pesme će se razmenjivati da bi se komuniciralo samo ono što pesme mogu. Smejemo se dok zajedno planiramo naš sledeći film i uzbuđeni smo što možemo da podelimo našu najnoviju saradnju. Verujemo da su najepskije ljubavne priče one koje prevazilaze očekivanja. Naša najveća čast je bila da doživimo ovakvu ljubav i nastavimo da se divimo lepoti evolucije ljubavi. Šta se dešava kada dođemo do kraja nečega i shvatimo da smo tek na početku. Ovo je ljubav. I pićemo u to ime - dodala je glumica i potpuno zbunila svoje pratioce.

Majkl Poliš i Kejt Bosvort razvode se nakon 8 godina braka.
Shutterstock 

Ipak, mnogi su ih podržali i čestitali im na ovako zrelom pristupu razvoda. Kejt i Majkl upoznali su se još 2011. godine na setu filma "Big Sur" koji je on režirao, a venčali su se dve godine kasnije. Tokom svih ovih godina, glumica je uvek isticala koliko voli svog supruga i koliko je naučila od njega.

- Rekao mi je da mogu da uspem u svemu što zacrtam. Niko mi ranije nije pružio takvu podršku i dao mi toliko znanja - rekla je svojevremeno.

Glumicu su pre braka inače povezivali i sa Krisom Evansom, a bila je i u vezi sa Orlandom Blumom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!