Poznatu glumica Mini Drajer najviše pamtitmo po brojnim romantičnim i porodičnim komedijama u kojima najčešće igra, iako se na njenoj listi ostvarenja nalaze i neki ozbiljni holivudski blokbasteri, poput filma "Dobri Vil Hanting" za koji je bila nominovana za Oskara. Poslednjih godina, glumica je više fokusirana na svoju porodicu i vaspitavanje sina jedinca, a nedavno je u otvorenoj ispovesti otkrila intimnu priču o tome kako je uopšte i dobila dete, s obzirom da joj je još sa 18 rečeno da je neplodna.

Mini je Henrija dobila sa 37 godina, a vesti da je trudna dočekale su je nespremnu jer je samo par dana pre toga raskinula sa dečkom Timotijem Lijem. U podkastu "The Healthy Baby Show" otkrila je da je čak prvobitne simptome trudnoće pripisala prehladi.

- Rekli su mi da ne mogu da imam decu kada sam imala 18 godina. Taj grozni doktor je ušao u ordinaciju i bukvalno je uporedio moju matericu sa začepljenim odvodom u toaletu: "Ništa tu ne prolazi. Nećete imati decu". Tako da sam mu poverovala i verovala sam u to ceo život - ispričala je slavna 52-godišnjakinja.

Mini Drajver saznala je da je trudna kada je imala 37 godina.
RSMX/starmaxinc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumica kaže da ju je posebno zabolelo što ju je doktor nazvao "neplodnom", jer to smatra apsurdnim terminom da se opiše žena koja ne može da ima dete.

- Koliko je smešno reći im da su prazni, kao da biti jalov, znači biti mrtav. Neplodan predeo, tamo gde nema plodnosti. To je apsurdno - dodala je.

Mini Drajver ispričala je svoju priču o potomstvu.
Shutterstock 

A onda - iznenađenje. Kako je opisala, prvog januara se probudila sa gripom i bila je izuzetno ogorčena na samu sebe. Preispitivala se šta radi u životu.

- Kada sam imala 37 godina, probudila sam se 1. januara sa gripom i bila sam užasno ljuta. Govorila sam sebi: "Imaš grip. Nedavno si raskinula sa nekim ko je bio fin, ali nije bio pravi. Nemaš dece, nemaš posao. Ne znaš šta ćeš sa sobom..." A onda sam saznala da sam trudna. Moja sestra mi je rekla da misli da sam trudna. Odgovorila sam joj: "Ne budi smešna. Ja ne mogu da imam decu""- objasnila je Mini.

Mini Drajver dobila je dete iako je mislila da je neplodna.
Goffredo Crollalanza / Pacific coast news / Profimedia 

- Ali, ipak, ispostavilo se da jesam trudna i onda sam rekla: "Ovo je čudo". To je bilo čudo skroz naskroz. Oduvek sam volela avanture, a to je bila sjajna avantura u kasnoj fazi- zaključila je.

Glumica je proteklih godina često govorila da bi volela da ima dvoje ili troje dece, ali da ne bi želela da svoje telo ponovo izloži svemu.

- Volela bih da imam još dvoje ili troje dece, ali ne želim opet da budem trudna. Pre bih usvojila dete. Prva trudnoća me je psihički jako iscrpela i ne želim kroz to opet da prolazim. Takođe, ne želim opet da se ugojim. Nakon trudnoće trebalo mi je pet godina da se vratim u formu - rekla je svojevremeno za Daily Express.

Mini Drajver je trebalo pet godina da se vrati u formu.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, glumica se jedno vreme viđala sa Metom Dejmonom, a i dan-danas se prepričava njen "blam" sa raskidom. Zabavljali su se oko godinu dana i važili su za jedan od najpopularnijih holivudskih parova, sve do Metovog gostovanja kod Opre.

Voditeljka ga je tada pitala o njegovom ljubavnom statusu, a on joj je odgovorio da trenutno nije u vezi i Mini je tako saznala da su raskinuli.

Glumicu su povezivali i sa Krisom Anđelom, Krisom Isakom, Harisonom Fordom, Tejlorom Havkinsom, Dejvidom Švimerom, Džonom Kuzackom i drugima, ali iako je u prošlosti vodila izuzetno buran ljubavni život, na kraju je sreću našla sa devet godina mlađim televizijskim direktorom Adisonom O'Dijem za kog se i verila pre dve godine.

Mini Drajver verena je za Adisona O Dija već dve godine.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!