Glumica u Holivudu koja nije imala ni jednu intervenciju? Da, koliko god delovalo nemoguće, pogotovo što filmska industrija nameće nekad potpuno nerealne standarde lepote, postoje i oni koji su rešili da ne trče na svaku boru kod estetskih hirurga.

Jedna od njih je i Mini Drajver (51), koja je najpoznatija po filmu "Dobri Vil Hanting" za koji je bila nominovana za Oskara, u poslednje vreme je najčešće možemo videti na plaži.

Glumica je privukla pažnju i ove nedelje dok je uživala na plaži u Malibuu. Mini je nosila crveni jednodelni kupaći kostim sa zatvaračem s prednje strane koji je podsetio na kupaće kostime iz kultne serije "Spasilačka služba".

mini drajver cesto se moze videti na plazi
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mini je pokazala svoju savršenu formu koju duguje redovnim treninzima uz okean, a nije se puno promenila od dana najveće slave. Njeno lice bez šminke je izgledalo odlično kao i ostatak njenog tela.

Inače, Mini je od prošle godine verena s devet godina mlađim televizijskim direktorom Adisonom O'Deasom, a u prošlosti je vodila buran ljubavni život.

Iz veze s Timotijem Leom ima 11-godišnjeg sina Henrija, tokom karijere povezivali su je s Kriso Anđelom, Krisom Isakom, Harisonom Fordom, Tejlorom Havkinsom, Dejvidom Švimerom, Džonom Kuzackom, a mnogi pamte i njen neslavni raskid s Metom Dejmonom, s kojim je glumila u filmu "Dobri Vil Hanting."

 Zabavljali su se oko godinu dana i važili su za jedan od najpopularnijih holivudskih parova, sve do Metovog gostovanja kod Opre. Voditeljka ga je tada pitala o njegovom ljubavnom statusu, a on joj je odgovorio da trenutno nije u vezi i Mini je tako saznala da su raskinuli.

Sve je to prokomentarisala i Mini nakon emisije.

- Šteta što je Met sve to rekao dok je gostovao kod Opre. Očito mu se činilo prigodnom situacijom da celom svetu objavi da smo raskinuli, a i dalje mislim da je to bilo nepristojno. Naravno, mesec dana ranije u drugom šouu pričao je koliko me voli i kako nam je super zajedno - rekla je razočarana glumica nakon njegovog gostovanja.

Drajver je u tom trenutku njega smatrala dečkom, a navodno pre šou s njom nije razgovarao ni o čemu. 14 godina kasnije Mini je u intervjuu rekla da je bila mlada i da se potpuno zaljubila u Meta. Način na koji je raskinuo s njom joj je slomio srce, a kada se prisetila veze, rekla je kako bi joj bilo drago da su ostali u dobrim odnosima.